GÖKHAN TOMBAK CİNAYETİNE İLİŞKİN YENİ İDDİALAR MÜGE ANLI İLE TATLI SERT’DE GÜNDEME GELDİ

GÖKHAN TOMBAK CİNAYETİNE İLİŞKİN YENİ İDDİALAR MÜGE ANLI İLE TATLI SERT’DE GÜNDEME GELDİ

Kulaksız Osman’a, “Muhtar kiralık katil tutmak istiyor” diye kim söyledi?

Kulaksız Osman lakabıyla tanınan Osman Koç katıldığı programda kendisine, Gökhan Tombak’ı öldürmesi ya da bacaklarını kırması şartıyla muhtarın para teklif ediyor olduğu bilgisini getiren kişiyi tanımadığını iddia etti. Bu kişinin adının Hüseyin olduğunu ve Gazi Paşalı olduğunu bildiğini ancak şahsı tanımadığını söyleyen Koç’un iddiaları hem Müge Anlı ekibi tarafından hem de Jandarma ekipleri tarafından araştırılıyor.

Programda konuşan Müge Anlı, “Osman bey’e, ‘Muhtar kiralık katil tutmak istiyor seni!’ diyen kişiyi jandarma da aramaya devam ediyor, biz de devam ediyoruz.” dedi.

Programda Hüseyin adlı şahsın Gazi Paşalı olduğu iddiasının üzerine, adı geçen şahsı köyde bilen duyan kimsenin bulunmadığına dikkat çekildi.

Gökhan ile muhtarın karısının ilişkisini herkes biliyor muydu?

Programda, Köyde yaşayan herkesin rahmetli Gökhan Tombak ile muhtarın karısının ilişkisini bildiği iddia edilirken, bu bilginin Tombak’ın ailesi tarafından duyulmamasının şaşırtıcı olduğu dile getirildi. Programda ayrıca bahsi geçen ilişkinin 2, 3 yıllık olabileceğine dikkat çekildi.

Müge Anlı’dan muhtar ve eşine çağrı

Programda konuşan Müge Anlı muhtara hitaben, “Eşinizden de sizden de ‘Kardeşim ne münasebet?’ değip Osmanın da karşısına çıkıp başkalarının da karşısına çıkıp ‘Ne gördün?’ diye sormanızı beklerim. Sizin yerinize bunu ben soruyorum çünkü ben bu işlerden hoşlanmam ben onun öyle karısıyla gezdim kızıyla gezdim o bana kaş attı göz attı ben bu işlerden nefret ederim benim gözümle görmem lazım benim dinimde bunu söyler terbiyemde bunu söyler bu toplumda bunu söyler ama çıkıp siz bunu açıklayacaksınız millette 2 senedir beraberler diyorsa da o zaman sizin de eşiniz çıkacak ne oldu ne gördüler yani sizde buna cevap vereceksiniz sonuçta burada da kocasının katilini arayan bir kadın var.” dedi.

Muhtar Konuştu!

Gökhan Tombak cinayetinde isme en çok geçen kişi olan Köy Muhtarı Hasan Uçar, Müge Anlı’ya bağlandı. Programa katılan Uçar, Gökhan Tombak ile ters düştüğü iddialarını yalanlayarak jandarmanın her iki eve de basık yaptığını ve daha sonra Gökhan ile oturup bu durumu değerlendirdiklerini, ne yapacaklarını konuştuklarını söyledi. Uçar ayrıca, Gökhan ile birlikte ne kazı ne de tarihi eser işine girmediklerini iddia etti.

İlişki iddialarına muhtardan yanıt: “İftira olduğunu biliyorum”

Muhtarın karısıyla Gökhan tombak arasında bir yakınlık olduğu iddilarına yönelik konuşan Uçar, “Bu lafı çıkaranın bulunmasını istiyorum. Gökhan’ın ailesi için de zor benim için de zor. Ben bunu mahkemeden sonra duydum. Ben hanımıma güvenirim. Gökhan’ın hanımına da güvenirim. İftira olduğunu biliyorum.” dedi.

Şüphe okları ‘Emrah Tural’a uzandı

Şüphe oklarının uzandığı bir diğer ismin de Emrah Tural olduğuna dikkat çekilen programda, Tural ve Tombak arasında bir borç meselesi olduğunu, aralarında bir gerginlik olduğu öne sürüldü.

Programda Tural’ın, son zamanlarda Gökhan’ın evini gözetlediği, oralarda çok gezdiği iddiaları gündeme getirildi.

Muhtarın oğlu, “Birini daha öldürürüz” mü dedi?

Programda, muhtarın oğlunun bir telefon dinlemesine takıldığı iddia edilerek ‘Birini daha öldürürüz’ gibi şeyler dediğinin söylendiği gündeme getirildi. Muhtar Uçar ise, “Şöyle olabilir zaten köyde bir cinayet olmuştur zaten faili meçhuldür bu tür konuşmaları yapmayalım bu olaydan dolayı babam da ceza evindedir böyle şeyler konuşmayalım diye demiş olabilir.” dedi.

Muhtardan Müge Anlı’ya teşekkür

Muhtar Uçar, “Müge hanıma çok teşekkür ediyorum. Bu olaylara el attığı için, aydınlanmasını ben de istiyorum hem Tombak ailesi için hem bizim için, bizim üzerimizdeki bu yükün alınması için çok teşekkürler.” dedi.

Haber Merkezi

Gökhan Tombak Cinayeti'ne ilişkin ilk program için tıklayınız

Kiralık katil iddiaları için TIKLAYINIZ

Gökhan Tombak Cinayetine ilişkin 17 Ocak tarihli gelişmeler için tıklayınız