Flaş Haber Yeni

BURDUR’DAKİ O CİNAYETİN FAİLİ, MÜGE ANLI’DA ARANIYOR…

BURDUR’DAKİ O CİNAYETİN FAİLİ, MÜGE ANLI’DA ARANIYOR…

-Müge Anlı’da gündem: Burdur oldu!

Burdur’un Bucak’a bağlı Karaaliler Köyü’nde 1 Aralık 2022 gecesi yaşanan cinayet olayı, cinayete kurban giden Gökhan Tombak’ın eşi Asuman Tombak’ın Müge Anlı’ya başvurması ile yeniden gündeme geldi. Tombak’ın, köy muhtarı tarafından öldürülmüş olabileceği iddiasında bulunan acılı eş Asuman Tombak, iddialarının araştırılması için Müge Anlı’ya başvurdu.

Karaaliler Köyü’nde, 17 yıllık kocasını bir cinayette kaybederek 2 çocuğu ile yalnız kaldığını söyleyen Asuman Tombak, Muhtar azası olan eşi ile köy muhtarı arasında bir define meselesi olduğuna değindi. Tombak, define meselesi ile ilgili jandarmaya bir şikayet olduğunu, jandarmanın muhtarın evinde sikkeler bulduğunu belirtti. Asuman Tombak’ın iddialarına göre: “Köy muhtarı, jandarmaya Gökhan Tombak tarafından şikayet edildiğini düşünüyor. Ayrıca; rahmetli Tombak’ın, muhtarın karısı ile ilişkisi olduğunun da konuşulduğu iddia ediliyor.” Asuman Tombak, ilişki iddialarının asılsız olduğuna işaret ederek define olayı gündeme geldikten ve cinayet yaşandıktan sonra ilişki iddialarının ortaya atıldığını daha önce böyle bir şeyi hiç duymadığını beyan ederek eşinin katilinin bulunmasını istediğine vurgu yaptı.

OLAY

Olay, 1 Aralık Perşembe günü gece saatlerinde Karaaliler köyünde meydana geldi. Muhtar azası Gökhan Tombak, evinin önünde ölü bulundu. Yapılan incelemeler akabinde 38 yaşındaki Tombak’ın av tüfeği ile açılan ateş sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Gece yaşanan olaydan bir süre sonra yoldan geçen iki kişi, Gökhan Tombak'ın kanlar içinde yatar görüntüsünü fark etmeleri üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

İhbarın ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, olay yerinde yaptıkları ilk incelemede Tombak'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayla bağlantısı olduğu tespit edilen İ.Ü, H.U, A.U ve E.T, çalışmalar neticesinde yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma timleri tarafından yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Köy muhtarı Hasan U. ve Emrah T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi

Kiralık Katil iddiaları için TIKLAYINIZ

Gökhan Tombak cinayetine ilişkin 17 Ocak tarihli gelişmeler için TIKLAYINIZ