Flaş Haber Yeni

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ AİLESİ VAROLLAR SERENLER TEPESİ RESTORANINDA İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ AİLESİ  VAROLLAR SERENLER TEPESİ RESTORANINDA İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Burdur Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren kurumlarda kalan çocuk ve gençler Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol’un davetlisi olarak Varollar Serenler Tepesi Restoranında İftar Yemeğinde bir araya geldi. Mübarek Ramazan ayının 22’inci günü verilen iftar yemeğini katılımcı protokol üyeleri ile birlikte yiyen Burdur Aile ve Sosyal Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kalan genç ve çocuklar, yemek sonrası sanatçı Doğan Arıkan’ın seslendirdiği müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Palyaçoların da yer programda çocuklara yüz boyamalarda bulunuldu.
Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Burdur İl Jandarma Komutanı  Jandarma Albay Mustafa Güder,  Komutan Yardımcısı Engin Hatipoğlu, Burdur Defterdarı Naci Günaydın, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Sedat Kulak’ın katıldığı programda konuşan Varollar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol,  geleceğimizin teminatı genç ve çocukların Ramazan’ı Şerifini tebrik etti. Yaklaşan Ramazan bayramlarını kutladı. 
GÜN BATIMI KEYFİ
Öte yandan iftar yemeği öncesi Varollar Serenlere Tepesi seyir terasında Burdur Gölü gün batımı izlendi. Programa katılan çocuk ve gençler protokol üyeleri ile birlikte bol bol gün batımı fotoğrafı çektirdiler. 


Halil İbrahim Kara