Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA BU BAŞKAN BAŞKA BAŞKAN

BURDUR'DA BU BAŞKAN BAŞKA BAŞKAN

Burdur-Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavaş,  makam aracını sattı, kooperatife 2 adet nakliye aracı satın aldı.

Yaklaşık 6 ay önce Burdur-Isparta Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığına seçilen Burdurlu iş insanı Mehmet Yavaş, kooperatife ait 2 adet makam aracını satarak 2 adet nakliye aracı satın aldı. Satın alınan araçları 4 Ocak 2026 Pazar günü emek mahallesindeki satış mağazasında yapılan olağanüstü toplantıda kooperatif ortaklarına gösteren başkan Mehmet Yavaş, Çağdaş Burdur İnternet Gazetesi Muhabirine yaptığı konuşmada: “Kooperatif bünyesinde bulunan 2 adet fazla makam araçlarını sattık. Elde ettiğimiz para ile ortaklarımızın ihtiyacı olan daha kolay ve daha hızlı   servis yapmak amacı ile 2 adet nakliye aracı satın altık. Nakliye aracımızın biri 8, diğer 5 tonluk. İnşallah tüm kooperatif ortaklarımızı daha hızlı ve daha iyi hizmet vereceğiz. 2026 yılının başında satın aldığımız 2 hizmet aracımız tüm kooperatif ortaklarımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Yavaş,  kooperatife ait 1 aracı da sadece Başkent Ankara’ya giderken bindiğini,  diğer tüm zamanlarda kendi aracını kullandığını söyledi.

 Halil İbrahim Kara