MAKÜ SPORLU TARAFTARLARDAN YÖNETİME VE FUTBOLCULARA TAM DESTEK

MAKÜ SPORLU TARAFTARLARDAN YÖNETİME VE FUTBOLCULARA TAM DESTEK

Burdur MAKÜ Spor taraftarları, MAKÜ Sporlu oyuncuların tesisine destek için yürüdüler.

MAKÜ Sporlu taraftarlar desteklerini göstermek ve MAKÜ Spor oyuncuları ile yönetime moral için MAKÜ Sporlu oyuncuların kaldığı Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Şakir Özsoy Misafirhanesine yürüdüler.

Yürüyüş dün (17 Mayıs 2024 Cuma) saat 21.30 sıralarında Meteoroloji tarafından tezahüratlarla başladı. Yürüyüş sırasında pembe mavi meşalelerle renk katan taraftarlar, futbolculardan ve takım yönetimi tarafından kapıda karşılandı.

Burdur MAKÜ Spor teknik direktörü Murat Türker: “Bu zamana kadar sizin için mücadele ettik, futbolcularımız ter döktü. Bu saatten sonra bu maçı kazanacağız. Buradan söz veriyorum, sonuna kadar sizin için savaşacağız.” dedi.

 

MAKÜ Spor kaptanı Halim Demirok, taraftarların gelmesinin takımı ve kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, Pazar günü akşam yine taraftarları burada beklediklerini ve besteler söyleyerek sevineceklerini söyledi.

MAKÜ Sporlu taraftarlar, galibiyet için futbolculardan ve takım yönetiminden söz aldılar.

“ÇOK RAHAT YENERİZ BU TAKIMI”

Burdur MAKÜ Spor Başkan Yardımcısı Alaettin Kalkan: “Biz kendimize yakışan Burdur’umuza yakışan futbolumuzu oynayıp, centilmenliğimizi sahada göstereceğiz. Bizim takımımıza güvenimiz tam. Çocukların hepsi pırıl pırıl. Biz hakem şansının da iyi olduğunu güne denk gelirsek çok rahat yeneriz bu takımı. Hiç şüpheniz olmasın. Alın terlerinin son damlasına kadar mücadele edecek bizim oyuncularımız. Murat hocamın nezaretinde antrenmanlarımız gayet güzel geçti, sakatlık problemimiz yok. Allah’ın izniyle Pazar günü aynı sevinci burada yaşayacağız.” dedi.

MAKÜ SPOR İÇİN KRİTİK MAÇ

Burdur MAKÜ Spor, sezonun kritik ve önemli maçı olan Play Out maçında Bucak Oğuzhanspor ile karşılaşacak. Karşılaşma, yarın (19 Mayıs 2024 Pazar) saat 15.00’da MAKÜ İstiklal Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşmanın galibi, Bölgesel Amatör Lige yükselirken; kaybeden takım Amatör Küme’de oynayacak.

H. Nesibe Solak