DENİZLİ BURDURLULAR DERNEĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ​

DENİZLİ BURDURLULAR DERNEĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ​

 Denizli Burdurlular Derneği’nde başkan Şükrü Sezen oldu.

Denizli Burdurlular Derneği’nde kurucu başkanlığını devam ettiren İshak Baysal 5 yıl sonra dönem başkanlığını Şükrü Sezen’e bıraktı. Derneğin başkan yardımcılığını ise İshak Baysal devam ettirecek.

Denizli’de 50 bin Burdurlunun yaşadığını ifade eden Başkan Yardımcısı İshak Baysal: “Birlik beraberliği sağlama, kaynaşma, kültürleri yaşatma ve gelecek nesillere aktarabilme adına derneğimizin vazifesinin çok büyük olduğuna inanıyoruz. İnsanların iyi gününde sevincini yaşayacağı, kötü gününde sırtını yaslayabileceği, dertlerini paylaşabileceği birilerinin olabilmesi güzel bir duygudur. Büyük kentlerin en büyük sıkıntısı büyük kalabalığa rağmen yapayalnız kalabilmektir. Derneğimizin aslında bu yalnızlığı önlemek ve gelecek nesillere kültürlerin aktarılabilmesi açısından çok önemli işler yapıyor. Bizler de bu çalışmaları destekliyoruz. Bu vesileyle Şükrü Sezen Başkanımın görevleri üstüne düşen görevin öneminin bilincindeyiz. Çalışmalarında yalnız bırakmayacağız gereken her türlü desteği vereceğiz. Şükrü Sezen Başkanıma yeni görevinde başarılar dilerim. Allah yardımcısı olsun.”  dedi.

Başkanlığı devralan Şükrü Sezen ise “Görevimin sorumlulukları bilincindeyim. Kurucu Başkanımız İshak Baysal ve yönetim kuruluna yaptıkları hizmetler için şükranlarımızı sunarım. Hemşerilerimizin taleplerini en iyi şekilde yerine getirebilmek için var gücümle çalışacağım. Denizli’de bulanan 50 bin Burdurlu Hemşerilerimizin gösterdiği ilgiden güç alarak mesaimin çoğunu hemşerilerimizin sorunlarına, dertlerine adayacağım. “ ifadelerine yer verdi.

Şükrü Sezen kimdir?

Şükrü Sezen Burdur’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Burdur ilinde tamamladı. 2002-2020 yılları arasında Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde Jandarma Astsubay olarak görev yaptı. En son görev yeri Denizli il Jandarma Komutanlığından emekli oldu.

Dört farklı üniversite bitirdi.

1.İktisat Fakültesi,

2.Otomotiv Teknolojisi,

3.Emlak Yönetimi,

4.Jandarma Meslek Eğitimi

Şu anda 5. Üniversite olarak Pamukkale Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Coğrafya Bölümü 3.Sınıf öğrencisi olarak eğitimime devam etmektedir.

Hukuk Eğitimi alarak “Uzlaştırmacı ve Bilirkişilik” görevlerini yapmaktadır.

Otomotiv, Gayrimenkul sektörlerinde hizmet vermektedir.

2019 yılından itibaren Denizli’de birçok Sivil Toplum Kuruluşunda görev yapmaktadır.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Denizli Şubesinin Üyesidir.

Atatürkçü Düşünce Derneğinin üyesidir.

Evliyim, eşim sınıf öğretmeni ve bir kız çocuk babasıdır.

H. Nesibe Solak