Flaş Haber Yeni

BURDURLULARA ‘ŞEKER TABAĞI’ DAĞITILDI

BURDURLULARA ‘ŞEKER TABAĞI’ DAĞITILDI

Burdurlulara, Burdur Belediyesi tarafından ‘Şeker Tabağı’ dağıtıldı.

    

Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından üretilen Şeker Tabağı çiçekleri Burdur halkına dağıtıldı. Çiçek dağıtımı, 19 Nisan Cuma günü saat 10.00’da Burdur Asri Mezarlığı’nda gerçekleştirildi. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen etkinlikte çiçek almak isteyen vatandaşlar dağıtım saati öncesinde Asri Mezarlıkta yoğunluk oluşturdu.

Dağıtımın başlaması ile birlikte çiçekler; poşet poşet, kasa kasa toplandı. Çiçek dağıtım etkinliği, çiçeklerin tükenmesi nedeniyle kısa sürede sona erdi.

Evinin pencerelerini çiçeklerle süslediğini belirten ev hanımı Zeynep Tunç, belediyenin böyle bir etkinlik yapmasından duyduğu memnuniyeti gazetemiz muhabirine ifade etti. Tunç; “Belediyenin böyle bir dağıtım yapacağını duydum. Çiçek yetiştirmeyi çok seviyorum. Evim de buraya yakın bir konumda. Öyle olunca ben de bir bakmaya geldim. Alabilirsem bir çiçek de ben alırım diye düşünmüştüm. Dağıtımı yapılan çiçekler, Şeker Tabağı çiçeğiymiş. Evimde bu cinsten bir çiçeğim yoktu. O nedenle bir tane de ben aldım. Penceremin önünü süsleyen diğer çiçeklerimin yanında inşallah bunu da yetiştireceğim.” dedi.

H. Nesibe Solak – Zuhal Daldal