Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA ANNELER GÜNÜNDE NURCAN ALTINOK KONSERİ

BURDUR’DA ANNELER GÜNÜNDE NURCAN ALTINOK KONSERİ

Burdur Belediyesi tarafından Anneler Günü nedeniyle Kadınlar Matinesi düzenlendi.

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonunda Anneler günü nedeniyle düzenlenen Kadınlar Günü Matinesinde Sanatçı Nurcan Altınok sahne aldı.

Matinede konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz:  “Geleneksel hale getirdiğimiz Anneler gününde yine salonları doldurdunuz. En son Dünya Anneler gününde yine salonlarda birlikte idik. Ben o gün sizlere şunu söylemiştim. Sizler benim arkamda olduğu sürece ben Burdur’a hizmet etmeye devam ederim. Birlikte çalışırız, birlikte kazanırız.

Bu şehrin güzel insanları her şeyin iyisine layıktır ve bu mücadelemde devam edecektir. Hayat bize zaman zaman üzüntüler verir ama şundan eminiz ki yaşadığımız sürece mutluluk hepimizin hakkı. Ben bir anne şefkatinde büyümüş evlat olarak hayatta hiçbir şeye kötü bakmamaya çalışıyorum. Çünkü beni yetiştiren anneler hiçbir zaman bana kötülükten bahsetmedi. Her zaman iyilikten ve güzellikten bahsetti.

Kötülük kötülüğü getirir kötülükten uzak dur dediler. O yüzden kötülük düşünmeyen bir insan olarak tüm iyi insan yetiştiren siz değerli annelerim, bize bu ülkeyi vatan yapan Başta Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetli annesi Zübeyde hanım olmak üzere bu vatan toprakları için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizin annelerine, her bir engelli kardeşimizin yaşama tutunması için mücadele eden fedakâr ve cefakar engelli annelerine, her bir çocuğun bu vatana yararlı olması için gece gündüz demeden bizleri yetiştiren siz değerli annelerimize şükranlarımı sunuyorum. Anneler gününüzü kutluyorum. Ebediyete intikal etmiş tüm annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Burdur Belediyesi Bülten