Flaş Haber Yeni

VEKİL KORKMAZ'DAN HEYECANLANDIRAN PROJELER PAYLAŞIMI

VEKİL KORKMAZ'DAN HEYECANLANDIRAN PROJELER PAYLAŞIMI

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri yaklaşırken AK Parti Burdur Milletvekili Prof.Dr. Adem Korkmaz’ın paylaşımı heyecanlandırdı.

Vekil Korkmaz’ın: “Şehrimiz için fikir ve projeler üretmeye devam ediyoruz…
Burdur sosyal girişimcilik modelimizi çalışıyoruz…” yazısıyla paylaştığı projelerde Burdur Belediyesi İstihdam ve Mesleki Eğitim Kampüsü (BİSMEK), İş ve Meslek Atölyeleri, sosyal girişimcilik gibi birçok konu başlığı yer aldı.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Şimşek’de Yeni Burdur Vizyonunu, 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 20.00’da Burdur Kültür Merkezi’nde tanıtmıştı.

Şimşek ekibi ile her zaman, her yerde; Türkiye Yüzyılında, yeni bir vizyonla, Burdur’umuzu hak ettiği değere kavuşturmaya, insanımızı layık olduğu hizmetlerle buluşturmaya; hazırız ve kararlıyız diyerek birçok konu başlığında projelerini tanıtmıştı.

Tanıtım toplantısında konuşan Prof.Dr. Adem Korkmaz Burdur için hep birlikte çalışacaklarını Burdur’un vizyonu için birçok projede bulunacaklarını şu ifadelerle dile getirmişti: "Bir şehir hayali için bir aradayız, Burdur'u hayal ediyoruz, Burdur'u içinde yaşadığı dünyada saygın bir şehir, güçlü bir şehir, altyapılarını tamamlamış ve çağdaşları içerisinde hem ülkemizde hem dünyada benzer nüfus ve benzer yapıdaki şehirler içerisinde ayrı bir dünyada bir şehir hayali içerisindeyiz. Bunun için bir seferberlik bilinci içerisinde gece demeden, gündüz demeden çalışmak gerekir. Başarıyı elde etmek için çok güçlü bir takıma ihtiyaç var. İşte bugün cumhur ittifakı ruhuyla burada oluşan bu takım bu hayalleri gerçekleştirecek güçte ve heyecanda bir takım olduğunu her halinden gösteriyor. Cumhur İttifakı’nın 2 değerli il başkanı takımın en önemli liderleri, yine Mehmet Şimşek başkanlığında oluşmuş bu şehrin en değerli en önemli isimlerinden oluşan belediye meclisi adayları var, takımın en önemli bireyleri ve yine Ankara ayağında da güçlü destek verecek Mustafa kardeşimle biz bu takımın bütün bileşenlerini oluşturan ve Burdur hayalini ortaya çıkartmak için çalışmaya hazır inanç içerisinde olan bir takımın birer parçasıyız. Bugün başlayacak bu yolculuk 31 Mart akşamında resmi olarak halkımızın teveccühüyle  Mehmet Şimşek’in başkanlığında Burdur'un tarihi yeniden yazılacak. Burdur altyapıdan, sosyal yapılara, üst yapılardan, yeşil alanlardan, parklardan, yollardan, yeni yollardan, ulaşım imkanlarından, raylı sistemlerine kadar yaşanır bir kent, refah düzeyi yükselmiş bir kent hayaliyle hep beraber Allah’ın izniyle başarıya ulaşmak için yola çıktık."

Hale Pak