VAROLLARDA GURUR GECESİ
Uluslararası Amerikan Matematik Olimpiyatları’nda (AMO 2025) altın madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atan genç yetenek Baki Varol, ailesi tarafından düzenlenen anlamlı bir programla tebrik edildi.
Vurallar grup Yönetim Kurulu Başkanı Baki Varol Hatice Varol,
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ile Hatice Keyik’in torunu, Gökhan Varol ve İsmihan Varol’un oğlu olan Baki Varol’un başarısı, Varollar ailesi tarafından gururla karşılandı.
Genç matematikçinin onuruna düzenlenen tebrik programı, 14 Şubat 2026 Cumartesi günü saat 20.00’de Burdur’da bulunan Varollar Serenler Tepesi Restoran’da gerçekleştirildi. Aile bireyleri ve davetlilerin katıldığı gecede, samimi ve duygu dolu anlar yaşandı.
Programda konuşan Baki Varol ve Yusuf Keyik torunlarının elde ettiği uluslararası başarıdan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Bu gurur sadece ailemizin değil, Burdur’umuzun ve ülkemizin gururudur” dedi. Dede Baki Varol ve Başkan Yusuf Keyik yaptığı değerlendirmede, gençlerin bilim ve akademik alanlardaki başarılarının her türlü takdiri hak ettiğini vurguladı.
Gecede, başarılı öğrenci Baki Varol’a çeşitli hediyeler takdim edilirken, ailesi ve yakınları tarafından uzun süre alkışlandı. Eğitim hayatında azmi ve disipliniyle örnek gösterilen genç matematikçi, hedefinin ilerleyen yıllarda ülkemizi uluslararası bilim platformlarında daha büyük başarılarla temsil etmek olduğunu dile getirdi.
Program, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve iyi dilek temennileriyle sona erdi. Varollar ailesi, Baki Varol’un başarılarının artarak devam etmesini temenni ettiklerini belirtti.
HALİL İBRAHİM KARA
.jpeg)
.jpeg)
.jpg)








