EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, BURDUR’DA PERSONEL ALACAK
Emniyet Genel Müdürlüğü, Burdur’da personel alımı yapacağını duyurdu.
Emniyet Genel Müdürlüğü merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan sıralaması esas alınmak suretiyle Emniyet Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatına 500 Sözleşmeli Destek Personeli (Hizmetli) ünvanında personel alımı yapacağını açıkladı. Alım kapsamında Burdur için de kontenjan ayrıldı.
Burdur’da İl Emniyet Müdürlüğünde destek personeli olarak 2 kişi istihdam edilecek.
Başvuru Tarihleri Belli Oldu
Başvuruların 20 Temmuz 2026 Pazartesi günü ile 24 Temmuz 2026 Cuma günü arasıdna alınacağı öğrenilirken, başvuruların, 24 Temmuz 2026 günü saat 23.59’a kadar tamamlanmış olması gerektiği bildirildi.
Başvurular kariyer kapısı üzerinden yapılacak
Adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://kariyerkapisi.gov.tr/isealim) adresinden yapabilecek; şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecek.
Alımın detayları için TIKLAYINIZ
Haber Merkezi








