Flaş Haber Yeni

UNVAN ALAN MAKÜ’LÜ AKADEMİSYENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

UNVAN ALAN MAKÜ’LÜ AKADEMİSYENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

MAKÜ'de Biniş Giyme ve Akademik Performans Ödül Töreni Gerçekleşti

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nde akademik başarıların coşkuyla kutlandığı bir etkinlik düzenlendi. Akademik başarıların kutlandığı etkinlik kapsamında; unvan alan öğretim üyeleri için Biniş Giyme ve Akademik Performans Ödül Törenleri gerçekleştirildi. Tören, 29 Nisan Pazartesi günü MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu’nda düzenlendi. Törene, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlandı. Daha sonra Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Ozan Demirtaş'ın organizatörlüğünde müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, programın açılış konuşmasında üniversitenin gururunu ve başarılarını vurgulayarak, akademik terfi alan ve ödül kazanan öğretim üyelerini tebrik etti. Üniversitenin aldığı tam akreditasyonun da gururunu yaşadıklarını belirten Dalgar, bu başarının devamlılığı için yapılan çalışmalara vurgu yaptı.

Rektör Dalgar ayrıca, üniversitenin "Evrensel bilgiden toplumsal katkıya" vizyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, bilimsel yayınlardan topluma katkı sağlayan bir köprü olmayı hedeflediklerini vurguladı.

Ardından, akademik başarıları ödüllendirmek amacıyla Akademik Performans Ödül Törenine geçildi. Ulusal ve uluslararası alanda öne çıkan akademisyenlere çeşitli ödüller verildi. Tören, akademisyenlere ödüllerin takdim edilmesiyle devam etti. Ödüller, Burdur Valisi Türker Öksüz, Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ile İzzet Akbulut, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve diğer yetkililer tarafından verildi.

Program, Biniş Giyme töreni ile devam etti. Akademisyenlere, Rektör ve Rektör Yardımcıları tarafından binişleri giydirildi. Tören, düzenlenen kokteyl ile son buldu.

Haber Merkezi