TAŞKAPI VE ÇİNE’DE EĞİTİM VE ALTYAPI SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, köy ziyaretleri kapsamında Merkez ilçeye bağlı Çine ve Taşkapı köylerini ziyaret etti.
Ziyaretlerinde köy muhtarlarından köylerin durumu hakkında bilgi alan Vali Bilgihan, aynı zamanda köy halkının taleplerini dinledi.
Vali Bilgihan, Çine İlkokulu, Taşkapı Ortaokulu ve Taşkapı Şehit Mükerrem Varol İlkokulunu da ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti. Okul müdürlerinden okulların genel durumu hakkında bilgi alan Vali Bilgihan, eğitim alanındaki ihtiyaç ve gelişmeleri yakından inceledi.
Ziyaretlerde Vali Bilgihan’a; İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Mehmet Balcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Çakır, Gençlik ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Erk, İl Müftü Vekili Mehmet Atay, Tarım ve Orman İl Müdür Vekili Veli Peksüslü, Karayolları 134. Şube Şefi İsmail Baykal, Devlet Su İşleri 182. Şube Şefi Fatih Deşik, Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Özgür Bulut ve İdare ve Denetim Müdürü Ramazan Şencan eşlik etti.
Haber Merkezi