SENİR-BURDUR İÇME SUYU PROJESİNDE SON DURUM NE?

AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, Senir - Burdur İçme Suyu Hattı’ndaki son durumu açıkladı.
Burdur Basını ile kahvaltılı basın toplantısında bir araya gelen Milletvekili Korkmaz, milletvekilliğindeki iki yıllık görev süresine ilişkin çalışmaları ile projelerdeki son durumu kamuoyu ile paylaştı.
Spor, sağlık, altyapı ve üst yapı çalışmalarına da değinen Milletvekili Korkmaz, Senir Belediyesi tarafından tek taraflı olarak fesh edilen Senir - Burdur İçme Suyu Hattı’ndaki son gelişmeleri de aktardı.
AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, Senir Belediyesi ile gerekli görüşmelerin yapıldığını ve projenin devam edeceğinin bilgisini paylaştı. Korkmaz, bildirdikleri üzere havzada su azalması değil artması olduğunu bu nedenle de projenin devam ettiğini bildirdi. Korkmaz, aynı zamanda bu proje için yaklaşık olarak 300 milyon TL’lik bir kredinin alındığını ve bakanlıkta onay aşamasında olduğunu da sözlerine ekledi.
Korkmaz, Senir - Burdur İçme Suyu Hattı’nın 2026 yılı yaz aylarında tamamlanmasının beklendiğinin altını çizdi.
H.Nesibe Solak