Flaş Haber Yeni

ŞEHİTLERİMİZ MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

ŞEHİTLERİMİZ MEZARLARI BAŞINDA ANILDI

Burdur Valiliği ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla bir program düzenledi.  Düzenlenen programlarda tüm şehitlerimiz dualarla anıldı.  Anma programının ilki 14 Temmuz 2023 saat 12.00’da Burdur Ulu Camiinde şehitlerimiz için Mevlid-İ Şerif okutulması ile başladı. Cuma namazı öncesi gerçekleşen program Hatm-i şeriflerinin okunması ile son buldu. Burdur Valisi Ali Arslantaş ve beraberindeki protokol üyelerinin de katılığı programda duayı Burdur İl Müftüsü Enver Türkmen yaptırdı.

BURDUR ŞEHİTLİĞİ PROGRAMI

Aynı gün saat 14.30’da Burdur şehitliğinde vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimiz kabirleri başında ziyaret edildi. Burdur Valisi Ali Arslantaş ve beraberindeki  protokol üyeleri, sivil toplum örgütleri , siyasi parti başkan ve temsilcileri, kurum müdürleri, şehit yakınları ve gazilerin katıldığı  şehitlik ziyaretinde şehitlerin mezarlarına karanfiller bırakıldı. Dualar okundu. Şehitlik programı Burdur İl Müftüsü Enver Türkmen’in okudu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile son buldu.

ANMA PROGRAMI

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ programı kapsamında bugün saat 10.30’da ilimiz Çeltikçi Güvenli  Köyü’nde 15 Temmuz şehidimiz Akif Altay, iç güvenlik şehidimiz Ali Yıldırım mezarları başında dualarla anılacak.

Halil İbrahim Kara