Flaş Haber Yeni

İYİ PARTİ ÇAVDIR VE SÖĞÜT ADAY ADAYLARINI AÇIKLADI!

İYİ PARTİ ÇAVDIR VE SÖĞÜT ADAY ADAYLARINI AÇIKLADI!

İYİ Parti, Çavdır Belediye Başkan aday adayı Engin Akın, Söğüt Belde Belediye Başkanı aday adayı Kerim Erdoğan olduğunu açıkladı.

İYİ Parti Burdur İl Başkanlığında 6 Aralık 2023 Çarşamba günü düzenlenen basın açıklamasında İl Başkanı Namık Kemal Özkan Çavdır ilçesi ve Söğüt Beldesi belediye başkan aday adaylarını açıkladı.

“Hiç kimseyle ittifak yapmayacağız”

Düzenlenen basın açıklamasında konuşan İl Başkanı Namık Kemal Özkan: “İYİ Parti, Türk’ten rahatsız olanlara karşı kurulmuş ve ‘Ne Mutlu Türk’üm’ diyemeyenlere meydan okuyan bir parti. Tek başına Türkiye çapında kendisi yerel seçimlere girmeye karar vermiş durumda. İttifakın olmadığı kendimizin seçimlere girip inşallah başarılı olacağımız bir seçime bugün itibariyle ilk Çavdır’daki aday adayı arkadaşlarımızla başlıyoruz. Hiç kimseyle ittifak yapmayacağız. Her yerde kendi adaylarımızla yarışa gireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çavdır Belediye Başkan Aday adayı Engin Akın yaptığı konuşmada; Çavdır’a daha iyi hizmet edebilmek amacıyla Çavdır’a belediye başkan aday adaylığını açıkladığını söyledi.

Çavdır ilçesinin Söğüt Beldesi belediye başkan aday adayı Kerim Erdoğan yaptığı konuşmada; Söğüt halkına ve yanında olan tüm arkadaşlarına teşekkür ederek inşallah kazanacağız dedi.

 

Hale Pak