ISPARTA’DA KAMUYA MÜLAKATSIZ 35 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

ISPARTA’DA KAMUYA MÜLAKATSIZ 35 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Süleyman Demirel Üniversitesi, yeniden mülakatsız personel alımı yapacak

Süleyman Demirel Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,   Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Yapı İşleri ve  Teknik   Daire   Başkanlığı’na   657   sayılı   Devlet   Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere farklı branşlarda 35 sözleşmeli personel alınacak. Personel alımının KPSS puan sırası esas alınarak yapılacağı ve sıralama sonrasında adayların herhangi bir yazılı ya da sözlü sınava tabi tutulmayacağı öğrenildi.

Açık Pozisyonlar

-3 destek personeli (temizlik - erkek)

-15 koruma ve güvenlik personeli (erkek)

-8 koruma ve güvenlik personeli (kadın)

-2 destek personeli (aşçılık - erkek)

-1 destek personeli (temizlik bulaşık - erkek)

-1 spor uzmanı (erkek)

-1 spor uzmanı (kadın)

-1 destek personeli (duvarcı)

-1 destek personeli (boyacı)

-1 destek personeli (şoför - erkek)

-1 büro personeli

Genel Şartlar

1- 657   sayılı   Devlet   Memurları   Kanunu’nun   48   inci   maddesinde   belirtilen   şartları taşımak.

2- Herhangi  bir  Sosyal  Güvenlik  Kurumundan  emeklilik  veya  yaşlılık  aylığı  almıyor olmak.

3- Adayın  başvurduğu  pozisyon  niteliğine  göre  2022  KPSS  (B)  grubu  sınavına  girmiş 4- Çeşitli Kanun Hükmünde Kararnameler ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

5- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin  güvenliğine  karşı  suçlar,  Anayasal  düzene  ve  bu düzenin  işleyişine  karşı  suçlar,  (…)( zimmet,  irtikâp,  rüşvet,  hırsızlık,  dolandırıcılık,  sahtecilik,  güveni  kötüye  kullanma,  hileli  iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak

6- Erkek adaylar için askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

7- Tercih edilecek pozisyonun için belirlenen özel şartları taşıyor olmak.

8- Üniversite yönetimi tarafından gerekli  görüldüğü  takdirde görev yerlerinde değişiklik yapılabilecektir.

9- Başvuracak  adayların  657  sayılı  Devlet  Memurları  Kanunu'nun  4/B  maddesinin  "Bu şekilde   istihdam   edilenler,   hizmet   sözleşmesi   esaslarına   aykırı   hareket   etmesi   nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır. (Sözleşme imzalama aşamasında ilgili belgenin ibrazı istenecektir.)

Başvuru Şekli, Yeri ve Zamanı

Başvurular,  1 Aralık Cuma  günü  saat 23.59’a  kadar  https://ikbasvuru.sdu. edu.tr web adresinden çevrimiçi olarak kabul ediliyor. Başvuruların yalnızca tek bir pozisyon için kabul edileceği, birden fazla pozisyon için başvuran adayların ise sadece ilk başvurularının geçerli sayılacağı bildirildi.

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçlar

Adaylar, 2022 KPSS (B)  grubu sınav (lisans  mezunları için KPSS P3, önlisans mezunları için KPSS P93, ortaöğretim mezunları için KPSS P94) puanı sıralamasına göre değerlendirilecek. Adaylar  başvuru  sonuçlarını  11 Aralık Pazartesi gününden itibaren https://ikbasvuru.sdu.edu.tr web adresinden e-posta adresi ve şifre ile  giriş  yaparak  öğrenebilecekler. 

H. Nesibe Solak