CHP İL BAŞKANI KOÇ'TAN BİRLİKTELİK MESAJI

CHP İL BAŞKANI KOÇ'TAN BİRLİKTELİK MESAJI

CHP İL BAŞKANI KOÇ ‘’ TEŞKİLATIMIZ OMUZ OMUZA, PARTİ İÇİ HİÇ BİR SORUNUMUZ YOK’’

"Burdur belediye başkanı adayı kim olursa olsun teşkilat olarak dimdik arkasında olacağız"

Kanal 15 ekranlarının her hafta Cuma akşamları yayın klasiği Burdur’un Nabzı programında Burdur CHP il başkanı Kadir Koç konuk oldu. Özellikle son haftalarda aday belirleme sürecinde gündemde olan CHP il başkanı, Bilal Karasakal ve Kürşat Tuncel’in sorularını yanıtladı.

2023 BİZİM İÇİN BİR DÖNÜM NOKTASI OLDU

İl başkanı Kadir Koç; “Özellikle 2023 genel seçimlerinde adaylarımızla omuz omuza çalışarak tüm yerleşim yerlerinde oylarımızı artırdık, bundan sonra Mart yerel seçimlerinde tekrardan belediye başkan adaylarımızla çalışarak daha da güçlenerek halkın hizmetçisi olarak yollara düşeceğiz. Genel seçimlerinde oy artışının sürpriz olmadığını seçmen doğru kararı vererek olması gerekeni yaptı. İkinci vekili az bir farkla kaçırdık, inandıktan sonra olabileceğini Bucak’ta, Çavdır’da Karamanlıda, Yeşilova’da gösterdik. CHP artık Burdur’un her yerinde, yapısında hiçbir zaman yolsuzluğu, hırsızlığı olmayan manevi değerlere sahip bir parti her zaman güçlenecektir.” dedi.

Özellikle kendi il başkanlığı döneminde partinin ve üyelerin ön planda olacağını dile getiren Koç, üyelerin sesi halkın iradesi ön planda olacağını söyledi. Halkın sesinin değerli olduğunu söyleyen Koç, teşkilatın gücü herkese güç kattığını, halkın sorunları ile ilgilenen bir teşkilat olmak istediklerini söyledi. Birilerinin güdümü altında olmak için bir yere talip olmayacaklarını, halkın acılarına ve sorunlarına ortak olacak bir teşkilat olacak. Seçimler yaklaşırken bizleri terör örgütleri ile özdeştirmeye çalışırken Partimiz hiçbir zaman terörle ilişkisi olmadığını diğer partiler gibi çıkarları için terörle ilişkisi olmamıştır dedi.

2024 MART SEÇİMLERİNDE DÖRT BELEDİYE DAHA ALMAYI HEDEFLİYORLAR

Kadir Koç; “özellikle 2023 aldıkları güçle Mart seçimlerinde Burdur Merkez ve Yeşilova dışında dört belediyeyi daha bünyemize katmak istiyoruz. Mart ayı bizim Partimiz daha güçlü olacağız seçimden güçlü çıkacağız. Karaman’da, Yeşilova’da ön seçimle adaylarımızı belirledik. Burdur’un tüm ilçelerinde aday çıkaracağız. Partimiz kimleri aday gösterirse her zaman merkez ilçe olmak üzere dimdik arkalarında yer alacağız. Biz köklü bir partiyiz kişilerle sorunumuz olamaz, ülkemiz için ilimiz için partimizi destekleriz” ifadelerini kullandı.

 Parti içi bir sıkıntı olmadığını dile getiren Başkan Koç; “seçimin galibi olmamız için sonuna kadar çalışacağız istifa etme gibi bir düşünce hiçbir zaman düşünmedim, başaracağız. Yerel seçimlerde ittifaklarla ilgili olarak ortaklarımızın kendi tercihleri, bu bir var oluş mücadelesi Cumhuriyet Halk Partisi dünde vardı yarında olacak” dedi. Adayları için bir sorun olmayacağı Burdurlu seçmenin bilinçli bir seçmen olduğu gereğini her zaman yaptığını bundan dolayı bir kaygılarının olmadığını dile getirdi.

Haber Merkezi