Flaş Haber Yeni

BURDURLU KÜÇÜK SPORCULARIN BAŞARISI

BURDURLU KÜÇÜK SPORCULARIN BAŞARISI

TENİSTE BURDURLU KÜÇÜK SPORCULARIN BAŞARISI

Türkiye Tenis Federasyonu i-kort ulusal 8-9-10 Yaş Sonbahar Kupası 13-19 Kasım tarihlerinde düzenlendi. Antalya Lara Tenis Kulübünde düzenlenen turnuvanın baş hakemliğini Hüsnü Kazlı, gözlem hakemliğini ise Hale Ansin Bozkur, Recep Davazlı ve Tahir Doğan yaptı. Toprak zeminde gerçekleştirilen turnuvaya Burdurlu sporcular da katılım gösterdi. Turnuvada; Nehir Keleş, Özge Baş, Rüzgar Erçin ve Görkem Alp Ongun, Burdur’u temsil etti. Burdurlu minik sporcuların antrenörlüklerini; Uğur Özer, Melih Yılmaz, Vural Bülbül  ve Ömer Can Keser yaptı.

İŞTE BURDURLU KÜÇÜK SPORCULARIN DERECELERİ

Muğla, Aydın, Antalya’dan çok sayıda tenis sporcusunun katıldığı turnuvada ilimiz sporcuları da derece elde etti.
Rüzgar Erçin grup 1’incisi olarak çeyrek final oynadı.
Görkem Alp Ongun consalation yarı final maçına katıldı.
Nehir Keleş consalation 1’incisi oldu.
Özge Baş ise consalation finalisti oldu. 

TURNUVA KATILIM YAŞ GRUPLARI

İlk sıradaki yeşil top turnuvasına 1 Ocak-30 Haziran 2013 doğumlu, ikinci sıradaki yeşil top turnuvasın, 1 Temmuz-31 Aralık 2013 doğumlu sporcular katıldı. İlk sıradaki turuncu top turnuvasına 1 Ocak-30 Haziran 2014 doğumlu, ikinci sıradaki turuncu top turnuvasına 1 Temmuz-31 Aralık 2014 doğumlu sporcular katıldı. İlk sıradaki 8 Yaş Turuncu top Turnuvasına 1 Ocak-30 Haziran 2015 doğumlu, İkinci sıradaki 8 Yaş turuncu top turnuvasına ise 1 Temmuz-31 Aralık 2015 doğumlu sporcular katıldı. 

Burdur’da 8’den 60’a herkes tenis oynuyor

Burdur’da, Türkiye Tenis Federasyonu’na bağlı olarak tenis sporu icra eden kayıtlı toplam 795 sporcu bulunduğu öğrenildi. Kayıtlara geçen Burdurlu tenis sporcularının en büyüğü 1963, en küçüğü ise 2015 doğumlu olarak bildirildi.

Zuhal Daldal