BURDUR’DA YAZ ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!

Burdur Belediyesi’nden yaza renk katan şenlik
Burdur Belediyesi, vatandaşları sanat ve müzikle buluşturmaya devam ediyor. 8-9 Ağustos tarihlerinde Fevzi Çakmak Mahallesi Mavi Park’ta gerçekleşecek olan Yaz Şenliği, renkli etkinliklerle Burdurlulara unutulmaz iki gün yaşatacak.
Yaz Şenliği, 8 Ağustos Cuma akşamı saat 20.00’de Burdur Belediyesi Bandosunun konseriyle başlayacak. Ardından saat 20.30’da Nota Güzel Sanatlar Akademisi katkılarıyla sahnelenecek olan “Pranga” adlı tiyatro oyunu izleyicilerle buluşacak.
9 Ağustos Cumartesi günü ise özellikle çocuklar için eğlenceli bir etkinlik planlandı. Saat 14.00 ile 17.00 arasında, sanatçı Gizem Babacan Yoğurtçu eşliğinde Boyama Şenliği düzenlenecek. Aynı akşam saat 20.30’da ise müzikseverler için VoSahne konseri gerçekleşecek.
Yaz şenliği hakkında açıklama yapan Başkan Ercengiz, “Yazın bu güzel günlerini birlikte yaşayalım, müzikle, sanatla, çocuklarımızın gülümsemesiyle parklarımız şenlensin. Tüm halkımız davetlidir.” dedi.
Burdur Belediyesi Bülten