Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ PLANLANDI

BURDUR'DA KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ PLANLANDI

Burdur Valiliği'nde, Vali Türker Öksüz başkanlığında, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder'in katılımıyla 11 Haziran Salı günü Ortak Güvenlik Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan Burdur Valisi Türker Öksüz, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli güvenlik tedbirlerinin planlandığını belirtti. Vali Öksüz; “Kurban Bayramı yaklaştı. Bununla ilgili olarak çeşitli tedbirler planlandı. 12 Haziran tarihi itibari ile bu  tedbirlerimizin başlayacağını ve 23 Haziran tarihine kadar bu tedbirlerin devam edeceğini ifade etmek istiyorum. İnşallah aldığımız tedbirlerle Kurban Bayramı’mızı sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçiririz.” Dedi.

Vali Öksüz, vatandaşların bu süreçte daha duyarlı olmaları gerektiğini vurgulayarak konuşmasında şunları aktardı;”Vatandaşlarımızın bu noktada daha duyarlı olması gerekiyor. Çünkü trafik yoğunlaşacak elbette. 9 günlük bir tatil var. Bir yandan da eğitim ve öğretim döneminin de sonuna geldik. Bunun için yollarda hız ihlallerinden tutunuz, emniyet kemeri uygulamalarına kadar, şehirlerarası otobüslerin denetlenmesine kadar, motosikletlerimiz de önemli. Onlar da denetlenecek. Bir dizi tedbirin hepsi bu dönemde inşallah uygulanacak”

Toplantıda ayrıca, il genelinde 1037 ekip ve 2461 personelin trafik güvenliğinin sağlanması yönünde görevlendirildiği bilgisi paylaşıldı.

Melisa Adınısever