Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA KONTROLÜ KAYBEDEN ALKOLLÜ MOTORCU DİREĞE ÇARPTI: 1 YARALI

BURDUR'DA KONTROLÜ KAYBEDEN ALKOLLÜ MOTORCU DİREĞE ÇARPTI: 1 YARALI

Burdurda kontrolü kaybeden alkollü motorcu kaldırıma çıkıp direğe çarptı, 1 yaralı

Burdur'da, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir motosiklet sürücüsünün kaldırıma çıkarak elektrik direğine çarpması sonucu motosiklette yolcu olarak bulunan genç kız yaralandı.

Kaza 23.35 sıralarında Burdur merkez Emek Mahallesi Şair Nedim Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre yolda 35 AKS 495 plakalı motosikletiyle seyir halinde olan Özcan A.(25), motosikletinin gidon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıkıp elektrik direğine çarptı. Kaza sonucu motosiklette yolcu olarak bulunan Melisa B.(19) hafif şekilde yaralandı. 

 

 

Meydana gelen kazada, görgü tanıklarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Melisa B.'yi ayakta tedavi ederek olay yerinden ayrıldı.

Polis ekipleri tarafından yapılan kontrollerde, sürücü Özcan A.'nın 2.07 promil alkollü ve ehliyetinin yetersiz olduğu belirlendi. Özcan A.'ya 12 bin 878 TL para cezası uygulandı.

Kazada hasar alan motosiklet ise otoparka çekilirken, Özcan A. ve Melisa B. gerekli işlemler için polis merkezine götürüldü.

 

 

 

 

 

 

 

MELİSA ADINISEVER-HALE PAK