BURDUR’DA AVM SÜRECİ DEVAM EDİYOR

BURDUR’DA AVM SÜRECİ DEVAM EDİYOR

AK Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz, AVM Toplantısına misafir oldu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik'in makamında gerçekleştirilen ve Burdur'a AVM Yatırımı için elini taşın altına koyan iş insanlarının bir araya geldiği toplantıda, gelişim süreci detaylarıyla gözden geçirildi, yol haritası güncellendi.

Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz'a gelinen nokta hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik'in başkanlığında düzenlenen toplantıda sürece ilişkin karşılıklı değerlendirme ve fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Toplantının derinliğinde AVM Ortaklarının kendi sektörleriyle ilgili talep ve önerileri ve AVM için güncel görüşleri etraflıca ele alındı.

* Burdur'un gündemi, sosyoekonomik gelişmeler, diğer plan ve faaliyetler, ticari alanlar, tıp fakültesi, hastane, özel okul, Yukarı Pazar, stadyum, Salda Gölü, Cumhuriyet Meydanı, içme suyu, tren yolu, ihracatçıların yaşadığı sorunlar, Batı OSB, ekonomi programı, yerli sanayi, tarımın sanayiye adaptasyonu, Termik Santra l- MAKÜ- Adliye Kavşakları, kredi ve finansmana erişim, tematik destekler, futbol ve spor, GES ve trafo tesisleri, uluslararası fonlar, tersine göç, TOGG gelişmeleri görüşüldü.

Milletvekili Korkmaz da kendisine aktarılan konularda yaptığı çalışmalar hakkında güncel açıklamalarda bulundu.

Başkan Yusuf Keyik de Milletvekili Prof Dr. Adem Korkmaz'ın toplantıya katılımından memnuniyet duyduğunu belirterek iş insanlarıyla yapılan görüşme ve toplantıya icabet ettiği için teşekkürlerini dile getirdi.

BUTSO BÜLTEN