Flaş Haber Yeni

BURDUR SİNEMALARINDA BU HAFTA HANGİ FİLMLER VİZYONA GİRDİ?

BURDUR SİNEMALARINDA BU HAFTA HANGİ FİLMLER VİZYONA GİRDİ?

Burdur sinemalarında (Oscar ve Unipark Avm Sineması) bu hafta yeni filmler vizyona girdi. Dün (15 Mart 2024 )vizyona giren filmler şu şekilde:

Tay 2: Ebabil Takımı

Tay 2: Ebabil Takımı, animasyon türünde 78 dakikadan oluşan bir filmdir. Tay 2: Ebabil Takımı, ulak atı olmaya çalışan Tay'ın hikayesini konu ediyor. Tay'ın en büyük hayali, annesi Şiraz'ın izinden giderek bir ulak atı olmaktır. Bu amaçla Tay, Kudüs'ten Mekke'ye macera dolu bir yolculuğa çıkar. Ulak atı olmak için yeteneklerini geliştirmeye çalışan Tay’ın bu sırada annesi Şiraz ile yaşadığı zorluklar ve karşılaştığı kötü adamlar, onun hedefine daha çok bağlanmasını sağlar. Bu sırada önemli bir belgeyi ele geçiren Tay, belgeyi Mekke’deki Komutan Ammara’ya ulaştırmaya çalışırken kendisini türlü olayların içerisinde bulur.

Mükemmel Aile

Mükemmel Aile, komedi türünde 87 dakika süren bir filmdir. Her biri kendi dünyasında yaşayan aile; Oyunculukla aklını bozmuş bir anne, boks maçlarında ringe çıkarak dayak yiyen ve bunu bağımlılık yapmış bir baba, ilaçların yan etkilerini görmek için çeşitli ilaçlar içen takıntılı bir dayı, ölmek isteyen karamsar bir kardeş ve yaptığı işe tövbe edip çıka gelen kiralık katil teyze… Bir gün yıllardır kendilerinden uzakta yaşayan kızları Zeynep’in doğum yapacağını öğrendikleri video ile İstanbul’dan Antalya’ya yola çıkarlar. Bu yolculukta trajikomik olaylar yaşayan aile ilk defa geçmiş zamanda birbirlerini anlayamadıkları gerçeklerle de yüzleşir. Kendi dünyalarında ki mutsuzluktan çıkarak tek bir dünyada birbirilerine sarılıp ‘’Mükemmel Aile’’ olmayı başarırlar.

Aile Çıkmazı

Aile Çıkmazı, dram, macera ve komedi türlerinden 105 dakikalık bir filmdir.

Aile Çıkmazı, görev için gittikleri Mısır’da kendilerini beklenmedik olayların içerisinde bulunan bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor. Akademisyen bir anne baba, görev için Mısır’a gider. Buradaki arkeolojik kazılara katılan çift, bu sırada paha biçilmez bir heyken bulur. Ancak onların bu keşfi, başlarına bir dizi olayın açılmasına neden olur. Yönetmen koltuğunda Emre Bahadır Çırakoğlu’nun oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Ferit Aktuğ, Bihter Dinçel, Muharrem Türkseven, Ruhi Sarı gibi isimler yer alıyor.

Dün vizyona giren filmlerin yanında; Kral Şakir: Devler Uyandı, Emanet, Hayali, Son Şarkı - Ahmet'in Türküsü, Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki filmleri vizyonda seyircilerle buluşmaya devam ediyor.

H. Nesibe Solak