BU HAFTA BURDUR SİNEMALARINDA HANGİ FİLMLER VİZYONDA?

BU HAFTA BURDUR SİNEMALARINDA HANGİ FİLMLER VİZYONDA?

Burdur sinemalarında (Oscar ve Unipark Avm Sineması) bu hafta hangi filmler vizyonda?

“Hayatla Barış”

Hayatla Barış, küçükken geçirdiği kaza nedeniyle engelle olmasına rağmen bu durumun hayatını engellemesine izin vermeyen Barış Telli’nin hayatına odaklanıyor.

 “Kral Şakir: Devler Uyandı”

Ünlü bir teknoloji firması, elektronik cihazların mobil hale gelip, yapay zeka ile hareket edebildikleri bir sistem geliştirmiştir. Şakir ve ailesi de bu firmanın yaptığı ürünlere hayranlık beslemektedir. Fakat Şirket’in sahibi Harun adındaki yatırımcı, geçmişte Şakir’in babaannesi olan arkeolog Seniha'nın önderliğinde keşif gezileri düzenlemiş ve tarihler öncesine ait bir taşı ortaya çıkarmıştır.

“Lohusa”

Lohusa filmi, taze ebeveynlerin yaşadığı komik olayların bir kahkaha tufanına dönüştüğü ilk 40 günü anlatıyor. Burcu ve Onur, çocuklarına kavuşma gününü heyecanla bekleyen bir çift olarak hikayenin merkezinde yer alıyor

 “Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki”

Dune 2 filminde, Paul Atreides (Timothée Chalamet) Arrakis gezegeni için mücadeleye devam ediyor ve Fremen halkının liderliğini üstleniyor. Paul, Harkonnen ailesinin saldırısından kurtulduktan sonra, Fremenlerle birlikte yaşamaya başlar. Fremenlerin yardımıyla, Arrakis'in kontrolüne yeniden sahip olmak ve evrenin kaderini değiştirmek için mücadele eder. 

 “Madame Web”

Film, paramedik olarak çalışırken gelecekte olacakları görmeye başlayan Cassandra Webb'in, ilerleyen dönemde örümcek güçleriyle farklı süper kahramanlara evrilecek üç genç kadını, hayatlarını tehdit eden bir tehlikeden korumaya çalışmasını konu ediniyor.

 “Altın Gaga ve Macera Çetesi”

Altın Gaga ve Macera Çetesi, macera, dostluk ve umut dolu bir hikâye. Tavuklar arasında büyüyen küçük sevimli kartal Altıngaga, artık birdaha uçamayacağını düşünüyor ya da en azından ona böyle söylenmiş. Tanınmak için istekli olan Altıngaga, uçmayı öğrenir ve kız kardeşiyle birlikte bazı sırları çözmek için Kuşlar Şehri'ne gitmeye karar verirler. 

 “Oyuncaklar Firarda”

Rap yıldızı olmak isteyen oyuncak bir köpek ve kendini şövalye zanneden oyuncu bir kukla, OYUNCAKLAR FİRARDA ile şehrin yeni kahramanları oluyor. Hayal gücünün sınır tanımadığı bu gerçek kahramanlık ve dostluk filmi DON KİŞOT’tan da ilham alarak yazıldı.

“Son Şarkı-Ahmet’in Türküsü”

Müzik dünyasının unutulmaz isimlerinden Ahmet Kaya'nın hikâyesini işleyen "Son Şarkı-Ahmet'in Türküsü", sanatçının vatana dönüş hikâyesini beyaz perdeye yansıtacak.

 “Hatıran Yeter”

Hatıran Yeter, kaçarak evlenen Adem ve Zehra’nın Baha adında bir oğulları olur. Baha, henüz bebekken geçirdiği menenjit hastalığı neticesinde işitme yetisini kaybeder. Yaşıtlarından çok daha zorlu ve yalnız bir çocukluk geçiren Baha’nın hayatı, kendisi gibi sağır ve dilsiz olan Leyla’yla tanışmasıyla değişir. İki genç birbirine âşık olur. Ancak mutluluklarının önüne büyük engeller çıkacak, Baha’nın bu aşkın meyvesi olan kızı Yeşim’e kavuşabilmek için büyük mücadeleler vermesi gerekecektir...

“Erdal ile Ece”

Yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar'ın oturduğu, bir evlilik ve aşk komedisi olan "Erdal ile Ece" filminin başrollerinde Şahan Gökbakar ve Seda Türkmen yer alıyor.

“Ayı Teddy’nin Maceraları”

Teddy's Christmas, 8 yaşındaki Mariann, Norveç'teki kasabasında bir Noel pazarını ziyaret ederken aniden inanılmaz bir manzarayla karşılaşır. O, bir karnaval oyun standının en üst rafında bulunan sevimli bir peluş oyuncak ayının hareket ettiğini görmüştür..

MELİSA ADINISEVER