BAŞKAN ERCENGİZ: "BURDUR İTTİFAKINDA, GÖNÜLLER İTTİFAKINDA BULUŞALIM DEMİŞTİK BİZ BULUŞTUK"

BAŞKAN ERCENGİZ:

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz mazbatasını aldıktan sonra partililer tarafından Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı önünden belediye binasına kadar yürüdü.

Coşkulu bir kalabalıkla personeli tarafından karşılanan Başkan Ercengiz burada yaptığı konuşmada, Burdur’da tüm siyasi partilere gönül vermiş halkın da desteğini aldığını söyledi.

Başkan Ercengiz konuşmasında:

“Yaptığımız güzel işler ve Burdur’umuza ettiğimiz hizmetler karşılıksız kalmadı. Burdur halkının sağduyusu yine galip geldi. Bizim için söylenen onca olumsuz cümlelere rağmen biz halkın gözünde bitmemişiz. Bu bunun kanıtı oldu ve bizim için yürütülen her türlü çirkin kampanyaya da halk gereken yanıtı verdi. Ben Burdur halkına yürekten teşekkür ediyorum. Elbette Cumhuriyet Halk Partisi’nin çok değerli üyeleri her daim yanımızdaydı, varlığını bize hissettirdi. Ama Burdur’un Belediye Başkanı olduğumuzu da tüm siyasi partilere gönül vermiş Burdur halkı seçmen pusulasındaki yerimizi ölçtü biçti, hesap etti mührü bastı. Ve sandıktan çıkan sonuca da bunu yansıttı. biz siyasi partilerin her türlüsüne gönül vermiş Burdur halkına ‘Burdur ittifakında’, ‘gönüller ittifakında’ buluşalım demiştik. Biz buluştuk. Biz sorumluluğumuzun farkındayız. Üzerimize bir kat daha sorumluluk bindi, bunun da farkındayız. İnşallah 5 yıl daha Burdur’a aynı azimle, aynı güçle ve daha fazlasıyla hizmet edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

 

Hale Pak