Flaş Haber Yeni

ALİ GAFFAR OKKAN'A SAYGI VE RAHMETLE..

ALİ GAFFAR OKKAN'A SAYGI VE RAHMETLE..

Gaffar Baba’nın 23. Ölüm Yıl Dönümü

Diyarbakır ilinde görev yaptığı süre içinde halk tarafından sevilen ve saygı duyulan halkın  “Gaffar Baba” diye andığı Ali Gaffar Okkan 24 Ocak 2001 tarihinde, makam aracında seyir halindeyken beraberindeki beş polis memuru ile faili meçhul bir silahlı suikast sonucu şehit düşmüştü.

Ölüm yıl dönümü dolayısıyla Burdur İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından Ali Gaffar Okkan’ı anarak, “23 yıl önce hain bir saldırı sonucu şehit düşen kahraman Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar OKKAN’ı ve kahraman silah arkadaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz. Mekanları Cennet, Ruhları Şad Olsun.” ifadelerine yer verildi.

Diyarbakır ilinde göreve başlamasının ardından il genelinde teftişler gerçekleştirerek 3310 numaralı polis telsizinden yaptığı bir anonsta;“3310'dan karargâha. İki gündür şehirde teftiş yapıyorum ve meslektaşlarımın görev bilincinin olmadığını görüyorum. Bu benim ilk ve son uyarım. Diyarbakır halkına eziyet edeni yakarım!” diyerek halkın huzur ve güvenliğine verdiği önemi vurgulamıştır.

Haber Merkezi