AĞLASUN’DAKİ ORMAN YANGINI KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Burdur’un Ağlasun ilçesinde çıkan orman yangını kısa sürede büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Yangına hem havadan hem de karadan ekipler hızla müdahale etti.
Burdur Belediyesi itfaiye ekipleri de vakit kaybetmeden olay yerine intikal ederek söndürme çalışmalarına katıldı. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de bölgeye giderek yetkililerden bilgi aldı.
Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada, “Ekiplerimizin hızlı ve koordineli çalışmasıyla yangın büyümeden kontrol altına alındı. Çok şükür herhangi bir can kaybı veya ciddi bir zarar meydana gelmeden müdahale ettik. Yangın riskine karşı her zaman teyakkuzdayız. Söndürme çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Burdur Belediyesi Bülten
İlginizi Çekebilir