AGD BURDUR ŞUBESİ KAPANIŞ PROGRAMI DÜZENLEDİ

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Burdur Şubesi Başkanlığı ‘Yaz Etkinlikleri’ kapanış programı düzenledi.
Geçtiğimiz Cuma günü akşamı Burdur Öğretmenevi Müdürlüğü Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yaz etkinliklerine katılan öğrencilerin ezgi ve ilahileri söylemesi ile devam eden programda Burdur İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammet Çiftçi anlamlı bir konuşmada bulundu.
İsrail’in Filistin halkına yaptığı insanlık dışı zulme dikkat çeken Müdür Çiftçi Gazze’de yaşanan işkencelere, açlıktan yaşam mücadelesi veren halkın içler acısı durumuna değindi.
Programda kısa bir konuşmada bulunan Şube Müdürü Çiftçi: “Bizler Gazze’de yıllardır devam eden bu soykırım, bu katliamda artık yemek yerden biraz daha iştahsız, onların üzüntüsüne ortak olun, dualarınızı onlardan eksik etmeyin. Her türlü gayreti göstermeniz lazım. Adam haccını bırakıp dönüyor 1 tane garibanın karnını doyurmak için, bizlerde binlerce Müslümanın ölmesini sadece televizyonlarımızda seyrediyoruz. Bu anlamda Allah hepinize tefekkür nasip etsin.” dedi.
KATILIMCILAR
Programa Saadet Partisi Burdur İl Başkanı Musa Sayar, AGD Burdur Şubesi Başkanı İbrahim Gün ve yaz etkinliklerine katılan öğrencilerin anne, baba, dede ve neneleri katıldı.
Halil İbrahim Kara