Flaş Haber Yeni

TÜSÜF SALON FUTBOLU BÖLGESEL LİG MÜSABAKALARI SONA ERDİ

TÜSÜF SALON FUTBOLU BÖLGESEL LİG MÜSABAKALARI SONA ERDİ

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Futbol Takımının da yer aldığı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları sona erdi.

16-18 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen müsabalarda kadınlar grubunda Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, erkekler grubunda ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi olmak üzere 5 takım mücadele etti.

Müsabakalar sonunda kadınlar grubunda Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi birinci, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ikinci, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi üçüncü, erkeklerde ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi birinci, KTO Karatay Üniversitesi ikinci oldu.

Müsabakalar sonrasında gerçekleştirilen ödül töreni ile takımlar kupa ve madalyalarını aldı. Takımlara kupa ve madalyalarını Genel Sekreter Ümit Yavuz, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Atay ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSÜF) İl Temsilcisi Prof. Dr. Kadir Pepe verdi.

 

 

MAKÜ KİMER/Bülten