Flaş Haber Yeni

TPD, BURDUR İL TEMSİLCİLİĞİ ÜYELERİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI

TPD, BURDUR İL TEMSİLCİLİĞİ ÜYELERİNİN GÜNÜNÜ KUTLADI

TPD, Burdur İl Temsilciliği, Burdur’da görev yapmakta olan psikologlarının gününü kutladı.

Burdur'da geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Türk Psikologlar Derneği Burdur Temsilciliği, 10 Mayıs Psikologlar Günü dolayısıyla Burdur'da görev yapmakta olan psikologlara ziyaretlerde bulundu.

TPD Burdur Temsilcisi Psikolog Hatice Kübra Eroğlu, Psikolog Ayşenur Kaya, Psikolog Merve Çılgın, Psikolog Emine İpek tarafından 7 - 8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında; Burdur Devlet Hastanesi, Kredi ve Yurtlar Kurumu, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, Bab-ı Şifa Göçmen Sağlığı Merkezi ile Huzurevi'nde görev yapmakta olan psikologlara gül takdim edilerek günleri tebrik edildi.

TPD Burdur Temsilciliğinin faaliyetlerine ilişkin gazetemiz muhabirine konuşan TPD Burdur Temsilcisi Psikolog Hatice Kübra Eroğlu; "Derneğimizin Burdur temsilciliği bu yılın başında kuruldu. Öncelikli amacımız, üyemiz olan psikologların kaynaşması ve birlik beraberlik duygumuzu geliştirmek için organizasyonlar düzenlemek. Daha sonrasında da çeşitli kurumlarla iş birliği içerisinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirmeyi planlıyoruz." dedi.

  

Mine Kaya