MAKÜ ÖZEL EĞİTİM TOPLULUĞU’NDAN ÖZEL HAFTADA ÖZEL PROGRAM

MAKÜ ÖZEL EĞİTİM TOPLULUĞU’NDAN ÖZEL HAFTADA ÖZEL PROGRAM

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Özel Eğitim Topluluğu 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısı ‘Türk Halk Müziği Konseri’ düzenledi. 

MAKÜ Sergi ve Konferans Salonu’nda 14 Mayıs 2024 Salı günü saat 19.30’da gerçekleşen konserde bir birinden güzel eserler seslendirildi. Katılımcılara hoşça bir vakit geçirilmesi sağlandı. Programın açılış konuşmasını MAKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Savi Çakar, “Bu hafta özel çocukların haftası. Dolaysısı ile özel çocukları anlamak Dünya’ya onların gözünden bakmak ve aslında yüreklerinde taşıdıkları sevgi ile güzellikleri gösterme açısından bu tür etkinlikler elbette çok önemli.” sözlerine yer verdi. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

MAKÜ Özel Eğitim Topluluğu Başkanı Beytullah Yıldız: “10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde MAKÜ Türk Halk Müziği Topluluğu ile beraber düzenledikleri etkinliğe katılan katılımcılara teşekkür etti.  Başkan Yıldız: “Mutlu ve huzurlu toplum oluşturmanın en önemli şartı bütün bireyleri ortak bir amaç etrafında birbirini anlayarak destek vererek , zorlukları birlikte göğüsleyerek ileriye bakabilmelerini sağlamaktır.”  sözlerine vurgu yaptı.

  

Halil İbrahim Kara