Flaş Haber Yeni

VALİ BİLGİHAN’DAN BAKAN ZİYARETLERİ

VALİ BİLGİHAN’DAN BAKAN ZİYARETLERİ

Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz gün gerçekleşen her  2  ziyaret sonrası Burdur Valiliği sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu bilgilere yer verildi.

BAKAN TUNÇ ZİYARETİ

"Sayın Valimiz Tülay Baydar Bilgihan, Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’u makamında ziyaret etti. Nazik ev sahiplikleri ve ilimize gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri nedeniyle Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç’a teşekkür ederiz."

BAKAN ERSOY  ZİYARETİ

“Sayın Valimiz Tülay Baydar Bilgihan, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret etti. Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Sayın Birol İnceciköz'ün de eşlik ettiği ziyarette, ilimizin tarihi, kültürel ve turistik değerlerinin korunması ile turizme kazandırılmasına yönelik projeler değerlendirildi. Nazik ev sahiplikleri ve İlimize yönelik yakın ilgi ve destekleri nedeniyle Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkür ederiz.”

Haber Merkezi