Flaş Haber Yeni

TEFENNİ BELEDİYESİ TEKNOFEST HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

TEFENNİ BELEDİYESİ TEKNOFEST HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Cumhuriyetimizin 100. yılında gerçekleştirilen TEKNOFEST 2023; ilk olarak 27 Nisan 1 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşti. TEKNOFEST İstanbul'dan sonra TEKNOFEST Ankara 30 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında Etimesgut Havalimanı'nda 5 gün boyunca sürecek birbirinden farklı etkilikerle gerçekleştirilecek. Teknoloji ve girişim yarışmaları, hava gösterileri, hava ve kara araçları sergisi, eğitici atölye etkinlikleri, dikey rüzgâr tüneli, simülasyon deneyim alanları, “Refik Anadol Makine Hatıraları: Uzay” Sergisi, planetaryum gösterimleri, sahne gösterileri ve çeşitli aktivitelerle dolu TEKNOFEST'te Burdur Tefenni Belediye personelinin tamamen hurda araçların parçalarıyla üretilen otomobili de yer alacak. 

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün sosyal medya hesabından yaptğı 'Tefenni Belediyesi ANKARA TEKNOFEST’e hazır' başlığı altındaki paylaşımında:

"Tefenni Belediyesi ANKARA TEKNOFEST’e hazır.

Mesai arkadaşlarım Standımızın hazırlıklarını tamamladı. Belediyemiz personeli tarafından ve tamamen hurda araçların parçaları kullanılarak üretilen 70 km/h ulaşabilen Elektrikli otomobilimiz 3 Eylül’e kadar Ankaralı vatandaşlarımızın huzurunda olacak.

Teknofest için isimlerini Belediyemize yazdırmış olan Vatandaşlarımızın yarın akşam en geç saat 22:00 da Belediye binamız önünde olmaları önemle rica olunur. Otobüslerimiz yarın saat 22:00 da Belediyemiz önünden Ankara’ya hareket edeceklerdir." açıklamsında bulundu.

Hale Pak