Flaş Haber Yeni

PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMENLER YEMEKTE BULUŞTU

PSİKOLOJİK DANIŞMAN VE REHBER ÖĞRETMENLER YEMEKTE BULUŞTU

 

30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Günü dolayısıyla 30 Eylül 2023 Cumartesi günü Türk PDR Derneği Burdur İl Temsilciliği tarafından kutlama programı gerçekleşti.

İlimizde bu sene 4’üncüsü düzenlenen programa Psikolojik Danışmanlar Günü kutlama programına yönetim kurulu üyeleri, ilimiz merkez ve farklı ilçelerinden gelen dernek üyeleri ve MAKÜ PDR öğrenci konseyi üyeleri  farklı kurumlardan ve okulların farklı kademelerinde çalışan Psikolojik Danışmanlar katıldı.

Program çeşitli etkinliklerle ve yemek organizasyonuyla gerçekleştirildi.

Program, Türk PDR Derneği Burdur İl Temsilcisi ve Başkanı Prof. Dr. Zeynep Karataş’ın konuşması ile başladı.

Prof.Dr. Zeynep Karataş konuşmasında: “Her zaman ifade ettiğim üzere sizler içinde bulunduğunuz durumu ve yeri bir meşale gibi aydınlatarak ışık saçıyorsunuz. Bu güzel günde bizleri kırmayarak geldiniz ve ailemizi her geçen gün büyütüyoruz. Bu saçtığınız ışık hiç sönmesin ve bizlerde dernek temsilcileri olarak sizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayacağız. Her zaman birleştirici gücümüzle arkanızda olacağız. Mesleki dayanışma ve onur günümüz olan bu günü her zaman ilk gün ki heyecanla kutlamanızı isteriz. Bu vesileyle yeniden 30 Eylül Ulusal Psikolojik Danışmanlar Gününüzü kutlarım. İyi ki PDR diyerek sözlerimi sonlandırıyorum.” ifadelerine yer verildi.

Konuşmasının devamında yemek organizasyonuna geçildi. Akabinde Türk PDR Derneğine ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi öğretim üyelerine ait olan kitapların çekilişi yapıldı.

Program kitap çekilişinin ardından pasta kesimi ve devamında yeni üye olan Psikolojik Danışmanlara üyelik rozetlerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

2020 yılından itibaren kutlanan ve ilki pandemiden dolayı online gerçekleştirilen; son 3 yılda da yüz yüze, çeşitli etkinlikler ve eğlence programlarıyla ulusal günlerini kutlayan bütün psikolojik danışmanların gününü Çağdaş Burdur Gazetesi olarak kutlarız.

 

 

 

 

 

H.Nesibe Solak