Flaş Haber Yeni

MİLLETVEKİLİ AKBULUT 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI YAYIMLADI

MİLLETVEKİLİ AKBULUT 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ MESAJI YAYIMLADI

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Milletvekili İzzet Akbulut mesajında: " Kurtuluş Savaşı’mızın başkomutanı, Cumhuriyet’imizin kurucusu, ülkemize çağ atlatan devrimlerin mimarı Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete göç edişinin 85. yıl dönümünde ulus olarak rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

Askeri dehası, isabetli kararları, engin bilgi birikimi, ileri görüşlülüğü, çağdaş fikirleri, sarsılmaz azmi, vatan ve millet sevgisi Atatürk’ü, dünyanın en önemli liderlerinden biri haline getirmiştir. Tarihte unutulmaz bir iz bırakan Atatürk’ün en büyük dayanağı ulumuza duyduğu sonsuz güven ve inanç olmuştur. Atatürk, “Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu kafidir.” sözleriyle ilke ve fikirlerinin önemine dikkat çekmiştir.

10 Kasım, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü anarken fikirlerini yaşattığımız, ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma inanç ve kararlılığımızı tazelediğimiz bir gündür. Ata’mızın mirasına en güzel şekilde sahip çıkmalı, ilkelerini ve fikirlerini yeni nesillere en güzel şekilde anlatmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; ilkeleri, fikirleri, eserleri ve hatırasıyla sonsuza dek kalplerimizde yaşayacak olan Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum." dedi.

Haber Merkezi