Flaş Haber Yeni

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BURDURLU GENÇ İÇİN MEVLİT OKUTTULAR

KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BURDURLU GENÇ İÇİN MEVLİT OKUTTULAR

Burdur’da Bahçelievler Mahallesi sakinleri, İstanbul’da meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybeden genç için mevlit okutarak, pişi dağıttılar.

Burdur’da geçtiğimiz yıl Aralık ayında öğrenci servisinin altında kalarak vefat eden Zeynep Keskin’in oğlu Ali Can Keskin, İstanbul’da kuryelik yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

Burdur’da Bahçelievler Mahallesi’nde büyüyen merhum Ali Can Keskin adına, Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden emekli öğretmen Aygül Özaslan, Hatice Seper, Sıdıka Elbez ve beraberinde mahalle sakinleri mevlit okutarak, pişi dağıttılar.

Ali Can Keskin adına mevlit okutmaya komşuları ile birlikte karar verdiklerini ifade eden Aygül Özaslan: “ Ali Can Keskin gözlerimizin önünde büyüyen çok iyi bir çocuktu. Çok hatırnaz, sevgi dolu bir çocuktu. Biz de komşular olarak kendimizi onun annesinin yerine koyduk. Böyle bir sorumluluk üstlenmek istedik. Mahalle sakinlerimiz ile görüşerek onun ruhu için mevlit okutalım dedik.  Mevlidimizi dayanışma ve iş birliği içerisinde elimizden ne geliyorsa onu yaptık. Bu amaçla Alican’ın ruhu için mevlit okuttuk. ” diyerek bu mevlit için maddi manevi desteklerini esirgemeyen komşularına ve vatandaşlara teşekkür etti.

H. Nesibe Solak