Flaş Haber Yeni

 EMNİYET EKİPLERİ HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR:  1 ŞAHIS TUTUKLANDI

  EMNİYET EKİPLERİ HIRSIZLARA GÖZ AÇTIRMIYOR:  1 ŞAHIS TUTUKLANDI

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Burdur Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile yayınladığı basın bülteninde 23 Haziran 2023 günü 4 farklı otodan hırsızlık olayının şüphelisi olduğu tespit edilen  1 kişi yapılan çalışmalar ve fiziki takip sonucu yakalandığını bildirdi.

Yayınlanan basın bülteninde: “Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir. 
 Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından; Bucak İlçesinde meydana gelen Evden Hırsızlık Suçları ile ilgili yapılan çalışmalarda; 23-06-2023 günü 4 farklı otodan hırsızlık olayının şüphelisi olduğu tespit edilen 1 kişi yapılan çalışmalar ve fiziki takip sonucu yakalanmıştır. Şüphelinin kaba üst aramasında, ikametinde ve aracında yapılan aramalarda; 4 çift oto arka stop lambası elde edilerek sahiplerine teslim edilmiştir. Şüpheli şahıs işlemleri sonrasında çıkarıldığı adli makamlarca 24.06.2023 günü tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.” denildi. 

Haber Merkezi