Flaş Haber Yeni

DENİZLİ BURDURLULAR DERNEĞİ YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

DENİZLİ BURDURLULAR DERNEĞİ YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Denizli Burdurlular Derneği Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Denizli Burdurlular Derneği, yeni hizmet binasında faaliyetlerine başladı.

Yaklaşık 80 bin Burdurluya hizmet veren Denizli Burdurlular Derneği yeni hizmet binasına taşındı. Hacıkaplanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi 50/A Daire 1 adresinde hizmet vermeye başlayan derneğin, yaklaşık 80 bin Burdurlunun sosyal dayanışmasına katkı sunması hedefleniyor.

Denizli Burdurlular Derneği Başkanı Şükrü Sezen, konuyla ilgili yaptığı duyuruda, şu ifadelere yer verdi:

“Uzun süredir büyük bir özveri ve emekle yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda, Denizli Burdurlular Derneğimizin yeni hizmet binası bugün itibarıyla siz değerli hemşerilerimizin hizmetine hazır hale gelmiştir. Denizli’de yaşayan yaklaşık 80 bin Burdurlu hemşerimizin ortak yuvası olacak derneğimiz; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirecek önemli bir buluşma noktası olacaktır. Dernek binamızda sunulacak çay, kahve ve tüm ikramlarımız ücretsiz olacaktır. Bunun yanı sıra hemşerilerimizle bir araya gelip sohbet edebileceğimiz sıcak ve samimi bir ortam oluşturacak; ücretsiz özel dersler, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyecek, ayrıca hemşerilerimizin istihdamına katkı sağlamak amacıyla iş bulma konusunda da destek olacağız.

Amacımız; hemşerilerimiz arasında dayanışmayı artırmak, gençlerimize ve ailelerimize katkı sunmak, Burdur kültürünü yaşatmak ve Denizli’nin en etkin, en güçlü ve en büyük hemşehri derneklerinden biri olmaktır. Bu hedef doğrultusunda aynı azim, inanç ve kararlılıkla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm Burdurlu hemşerilerimizi derneğimize üye olmaya, faaliyetlerimize katılmaya ve bu büyük aileye sahip çıkmaya davet ediyorum. Derneğimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen, maddi ve manevi destek veren tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyor; yeni hizmet binamızın Denizli’mize, Burdur’umuza ve tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Birlikte daha güçlüyüz.”

Haber Merkezi