Flaş Haber Yeni

CHP BURDUR İL KADIN KOLLARI PAZAR FİYATLARINA DİKKAT ÇEKTİ

CHP BURDUR İL KADIN KOLLARI PAZAR FİYATLARINA DİKKAT ÇEKTİ

CHP Burdur İl Kadın Kolları ve İl Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, koordinesinde 19 eylül 2023 Salı günü Burdur Salı Pazarı girişinde ‘PAZAR YERİ YOK YANGIN YERİ VAR' sloganıyla pazar fiyatlarına tepki göstermek için bir etkinlik düzenlediler. Etkinliğe CHP Burdur İl Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ve CHP Burdur İl Kadın Kollarına destek için CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de katıldı.

İzzet Akbulut’tan Etkinliğe Destek

Etkinliğe CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut’ta destek vermek için katıldı. Akbulut konuşmasına etkinliği düzenleyen CHP Burdur İl Kadın Kolları'na ve Başkanı Zinet Gezer'e teşekkür ederek başladı. Konuşmasının devamında Akbulut, toplumun en önemli unsurlarından birinin kadınlar olduğunu ve kadınların sorunlarına yönelik yapılan etkinliklerin, sorunların dile getirilmesinin sorunlara dikkat çekmek ve çözüme yaklaştırmak adına büyük katkılar sağlayacağına vurgu yaparak  "Kadınlarımızın, toplumumuzda hak ettiği yeri almasını ve sorunlarına çözüm bulunmasını hep destekledik. CHP olarak, kadınlarımızın yanındayız. Bu etkinlikle bir kez daha gördük ki; kadınlarımızın toplumsal sorunlara duyarlılığı ve çözüm üretme kapasitesi yüksektir. Kadın Kollarımızın bu etkinlikte gösterdiği duyarlılık, toplumumuzun her kesimindeki bireylerin de duyarlı olması gerektiğini göstermektedir." ifadelerini kullandı. Etkinlik çerçevesinde konuşmasının devamında meyve sebze fiyatlarının yanı sıra akaryakıt fiyatlarını da eleştirdi.

Artan fiyatlar ve alım gücünün azalması konularında da eleştirilerde bulunan Akbulut yöneticilerin bu konuları görmeleri ve duyarsız kalmamalar gerektiğini dile getirerek eleştirilerde bulundu.

Etkinlik kapsamında Pazar yerinde pazarcı esnafları ve halkın sorunları üzerine sohbetler ederek, çözümler konusunda istişarelerde bulunmanın yan sıra kadınların sorunları, toplumdaki yerlerinin önemi ve kadınların toplumda daha aktif rol almaları konularına vurgu yaparak sohbetlerde bulundular. Haber Merkezi