BURDUR'DA İKİ GÜN ÜST ÜSTE AYNI YERDE HIRSIZLIK!  O ANLAR KAMERALARA BÖYLE YANSIDI

BURDUR'DA İKİ GÜN ÜST ÜSTE AYNI YERDE HIRSIZLIK!  O ANLAR KAMERALARA BÖYLE YANSIDI

Konak Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki bir kafede iki gün üst üste hırsızlık meydana geldi, olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Kimliği belirsiz bir kişinin kafe kapatıldıktan sonra 2 gece hırsızlık yaptığını görüntüden gören çalışanlar, durumu polise bildirdi.

İşletmeye gelen polis ekipleri hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Kafede müdürlük yapan Buğrahan Çığ, 20 ve 21 Nisan tarihlerinde gece kafe kapatıldıktan sonra işletmeden hırsızlık olduğunu ve durumu fark edince hemen polis ekiplerine haber verdiklerini söyleyerek, Depodaki bir miktar parayı da alan hırsızın ilk gün yangın kapısından ikinci gün de girdiği pencereden çıktığını belirtti. Çığ basın mensuplarına yaptığı açıklamada: "Olayı anladıktan sonra polisi aradık. Elemanımızın sigarasından, gözlüğe kadar her şey alınmış, bir miktar maddi kaybımız var." diye konuştu. 

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, kafeye yaklaşan iki kişiden birinin dışında etrafı kontrol ettiği, yüzü kapalı olanın kafenin yanındaki klima ünitesine basarak üst kata çıktığı ve buradaki açık pencereden iş yerine girip kasadaki ve bahşiş kutusundaki paraları ve çekmecedeki eşyaları aldığı görüldü.

 

Hale Pak