Flaş Haber Yeni

BURDUR’DA HAYATINI KAYBEDEN ÜMİT DİLEK BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

BURDUR’DA HAYATINI KAYBEDEN ÜMİT DİLEK BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Burdur’da Hayatını Kaybeden Ümit Dilek Bugün Toprağa Verilecek

Burdur’da dün akşam saatlerinde evinde silahla vurulmuş halde bulunan 27 yaşındaki Ümit Dilek’in hayatını kaybettiği belirlenmişti. Olay, Dere Mahallesi Çöğür Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi.

Yakınları tarafından evinde hareketsiz halde bulunan Ümit Dilek için sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Dilek’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Hayatını kaybeden Ümit Dilek’in cenazesinin bugün saat 14.30’da Burdur Asri Mezarlığı’ndan kaldırılarak toprağa verileceği öğrenildi.

Çağdaş Burdur Gazetesi olarak merhum Ümit Dilek’e Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Beyza Nur Akçay