Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA GENÇLİK HAFTASI'NDA 'TEMSİLCİ GENÇ' OLMA FIRSATI!

 BURDUR'DA GENÇLİK HAFTASI'NDA 'TEMSİLCİ GENÇ' OLMA FIRSATI!

Burdur Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yılında düzenlenecek olan "Milli Mücadele: Bitmeyen Yolculuk" etkinliği için Burdur'u temsil edecek gençleri arıyor.

12-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "Milli Mücadele: Bitmeyen Yolculuk" programı ve etkinlikleri için başvurular başladı. Programa Türkiye'nin 81 ilinden ve Azerbaycan ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden gençler katılacak. Burdur'u temsil etmek isteyen gençler, başvurularını 15 Nisan tarihine kadar http://ghgm.gsb.gov.tr/ adresi üzerinden yapabilirler.

Milli Mücadele: Bitmeyen Yolculuk” programı için; Burdur gençlerinin de yer alacağı, Türkiye'nin 81 ilinden ve Azerbaycan ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden toplamda 166 temsilci genç seçilecek.

12-21 Mayıs tarihleri arasındaki programda seçilecek gençler, Samsun, Amasya ve Sivas illerini ziyaret ederek milli mücadele ruhunu yaşayacaklar. Ankara'daki 19 Mayıs kutlamalarına katılacaklar ve devlet büyüklerince kabul edilecekler.
18-25 yaş arası gençler, ön lisans, lisans veya lisansüstü öğrencisi olup, gençlik faaliyetlerine katılan, gönüllülük yapmış, sportif ve kültürel etkinliklerde aktif olan ve milli-manevi değerlere saygılı olanlar, Gençlik Haftası etkinliklerine 'Temsilci Genç' olarak katılma hakkı kazanabilirler.

MELİSA ADINISEVER