Flaş Haber Yeni

BURDUR'DA BUGÜN MİNİKLERLE BULUŞUYOR

BURDUR'DA BUGÜN MİNİKLERLE BULUŞUYOR

HEM EĞLENELİM HEM ÖĞRENELİM MOTTOSUYLA PAW PATROL DOSTLUK DEVRİYESİ BURDUR'DA MİNİKLERLE BULUŞACAK

‘Paw Patrol Dostluk Devriyesi’ oyunu 1 Aralık 2023 Cuma günü (bugün) saat 15.00 ve 17.00’da Burdur Nurcihan Velicangil Kültür Merkezi’nde minik izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Oyun, minik izleyicilere kitap okumanın önemi, nezaket kuralları, ağaçların ve ormanların doğaya sağladığı faydalar, erken yatıp erken kalkmanın önemi ve spor yapmanın avantajları gibi konuları işleyecek.

PAW PATROL DOSTLUK DEVRİYESİ KONUSU

Sevimli Patiler Paw Petrolden; Chase, Ske ve Marshall ormanın güvenliğini sağlayıp doğanın dengesini korumak için kollarını sıvar. Görevleri bitince yeşilliğin tadını çıkartmayı planlarlar fakat Marshall yeni yıl heyecanıyla arkadaşlarının ona yılbaşı sürprizi yapacağını düşünür. Bu sırada Maşa ve Koca Ayı da ormanda dans edip eğlenmektedirler. Ve Maşanın Koca Ayıya çok güzel bir sürprizi vardır. Birbirlerinden habersiz olan Marshall, Koca Ayı ve Maşanın yolları bu sürprizle kesişir. Marshall sürprizi arkadaşlarının kendisine yaptığını sanınca her şey birbirine karışır… Peki sürpriz nedir? Sevimli kahramanlarımız Maşa, Koca Ayı ve Sevimli Patiler bunu nasıl çözecekler hep beraber eğlenerek ve öğrenerek görelim.

MELİSA ADINISEVER