BURDUR SİNEMALARINDA BU HAFTA HANGİ FİLMLER VİZYONA GİRDİ?

BURDUR SİNEMALARINDA BU HAFTA HANGİ FİLMLER VİZYONA GİRDİ?

Burdur sinemalarında Oscar Sinemasında bu hafta yeni filmler vizyona girdi. Bu hafta (19 Nisan 2024) vizyona giren filmler şu şekilde:

Arap Kadri Filmi

Arap Kadri filmi, 1 saat 45 dakikadan oluşan bir komedi türünde filmdir. Arap Kadri filminin konusu, ünlü mizah dergisi Gırgır'ın usta karikatüristlerinden Tekin Aral'ın yarattığı Arap Kadri karakterlerinin hikâyesini anlatıyor. Usta karikatürist Tekin Aral’ın Üsküdarlı Arap Yaşar’dan esinlendiği Arap Kadri’nin en önemli özelliği özgürlüğüne son derece düşkün olmasıdır. Ormanda yaşar, pek kural tanımaz. Ormanda ise, Tarzan’ın kurduğu bir düzen vardır. Aslında şehir hayatına uyum sağlayamayan Arap Kadri, ormana gelince de düzenli yaşamaya çalışan canlıları görünce, bu düzene çomak sokar. Tarzan ile aralarındaki çatışmanın en temel sebebi de buradan kaynaklanır.

Filmin seansları, 11:45, 16:00, 18:00, 20:30 saatlerinde bulunuyor.

Tutsak Abigail Filmi

Tutsak Abigail filmi, 1 saat 30 dakikadan oluşan gerilim ve korku filmidir. Tutsak Abigail filminin konusu, bir grup suçlu, yeraltı dünyasının güçlü bir figürünün 12 yaşındaki balerin kızını kaçırırlar. 50 milyon dolarlık fidyeyi almak için yapmaları gereken tek şey, kıza bir gece göz kulak olmaktır. İzole bir malikanede, kızı kaçıranlar giderek artan dehşet içinde birer birer azalmaya başlar ve malikanede normal olmayan küçük bir kızla kilitli kaldıklarını keşfederler.

Filmin seansları, 11:30, 13:45, 16:00, 18:15, 20:30 saatlerinde bulunuyor.

H. Nesibe Solak