Flaş Haber Yeni

BURDUR DEVLET HASTANESİ'NDE YATAKLI HASTALARIN TAŞINMA SÜRECİ BAŞLADI

BURDUR DEVLET HASTANESİ'NDE YATAKLI HASTALARIN TAŞINMA SÜRECİ BAŞLADI

YATAKLI HASTALARIN TAŞINMA SÜRECİ BAŞLADI

Ak Parti Burdur Milletvekili Prof. Dr. Adem Korkmaz,  Burdur Devlet Hastanesi’nde tedavi görmekte olan yatan servis hastaları ile yoğun bakım hastaları yeni Burdur Devlet Hastanesi’ne sevklerinin başladığını duyurdu.
Milletvekili Korkmaz konuya ilişkin Çağdaş Burdur Gazetesi Muhabiri Halil İbrahim  Kara yaptığı açıklamada: “Burdur Devlet Hastanesi’ndeki tüm birimlerin yeni Burdur Devlet Hastanesi’ne taşınma süreci başladı. Taşınma süreci, 11 Aralık Pazartesi günü tamamlanacak ve bu tarihten itibaren tüm birimler, Atatürk Mahallesi, Zeynel Abidin Tonguç Caddesi, Num. 4 adresindeki yeni hastanede hizmet vermeye başlayacak. 11 Aralık Pazartesi gününden itibaren mevcut hastanede hizmet veren hiçbir birim kalmayacak. 

 

11 Aralık Pazartesi’ye kadar eski hastane hizmete devam edecek.

  

Taşınma sürecinin tamamlanacağı 11 Aralık Pazartesi gününe kadar mevcut hastanede tüm birimlerde hasta kabulü yapılacak. 11 Aralık tarihinden itibaren ise tüm birimlerde tedavi yeni hastanede sürdürülecek. “Hastalarımızın nakli gerekli teçhizatlar ile alanında uzman sağlık personelleri eşliğinde ambulanslarla sağlanıyor. Hastanemizin taşınma süreci tamamlandığında, eski hastanemiz tümüyle boşaltılacak. Bu süreçte hastalarımızın da naklini tamamlamış olacağız.


2023 Nisan ayında hizmete aşmış olduğumuz diş hekimliği fakültesi hastanesinden sonra yeni burdur devlet hastanesi ile, Burdurlu vatandaşlarımızın çok daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmeleri sağlanmış olacaktır önümüzdeki günlerde tıp fakültesini de açarak Burdurun sağlık hizmetleri sunumunda bölgemizdeki iller arasındaki farkı kapatmış olacağız.  Böylelikle ilimiz yaşanabilir kentler sıralamasında bir seviyeyi daha atlamış olacaktır. Yeni Burdur devlet hastanesinin planlanmasından yapımına kadar emek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Halil İbrahim Kara – Melisa Adınısever