Flaş Haber Yeni

BAŞKAN ÖZBOYACI’DAN DOĞALGAZ AÇIKLAMASI

BAŞKAN ÖZBOYACI’DAN DOĞALGAZ AÇIKLAMASI

 Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı ilimizde yürütülen doğalgaz çalışmaları hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu. Özboyacı açıklamasında: “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak sloganıyla 2001 yılında kurulan son 20 yıldır yaptığı yatırım ve atılımlarla Türkiye’ye çağ atlatan AK Parti hükümetimiz öncesinde bazı büyükşehirler dışında doğalgaz hizmeti verilmemekteydi. AK Parti hükümetimiz döneminde öncelikle Burdur merkez ilçemizde doğalgaza kavuşmuş olup, takibinde Bucak, Gölhisar, Ağlasun ilçelerimiz Yusufça, Kızılkaya beldelerimiz temiz ve güvenilir sistem olan doğalgaz ile buluştu.

  Yatırım programlarında ise geçtiğimiz yılda Çavdır, Karamanlı, Tefenni, Yeşilova 2023 programına alınmış olup Çeltikçi ise hemen bu ilçelerimize gazın verilmesi sonrası inşaat çalışmalarına başlanması planlanmıştır. Altınyayla, Kemer ilçelerimiz Söğüt ve Kocaaliler beldelerimiz içinde Burdur Milletvekillerimiz Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz eşliğinde ilçe başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla yatırımı yakından takip etmekte olup, doğalgaz dağıtım şirketiyle yakın ilişkilerimizi sürdürmekteyiz.

Doğalgaz yatırımının ilimize kazandırılmasında talimatlarıyla büyük emekleri olan Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve emeği geçen önceki dönem Burdur Milletvekillerimiz Bayram Özçelik, Yasin Uğur’a ve önceki dönem AK Parti Burdur İl Başkanımız Volkan Mengi’ye teşekkür ederim.”dedi.

Haber Merkezi