Flaş Haber Yeni

BAŞKAN KEYİK, TOBB BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

BAŞKAN KEYİK, TOBB BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, Ankara-TOBB'da gerçekleştirilen "TOBB Oda-Borsa Meclis Üyelerini Bilgilendirme Seminerine" katılım sağladı.

Bu yıl ikinci kez yapılan, hafta sonunda düzenlenen ve iki gün süren seminerde; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği TOBB'un kurumsal yapısı, Türk dış politikası, devlet destekli alacak sigortası ve diğer konuların yanı sıra TOBB iştiraklerinin tanıtımı ve ekonomik durumlar hakkında tanıtım, bilgilendirme, sunum ve güncellemelerde bulunuldu.

2014’TEN BERİ DÜZENLENİYOR

Program hakkında açıklama yapan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK: “TOBB Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun koordinasyonunda Meclis Üyeleri Bilgilendirme seminerleri sürüyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen “TOBB Oda-Borsa Meclis Üyelerini Bilgilendirme Semineri” programına Meclis Üyelerimizle birlikte katılım sağladık. Her yeni programa farklı Meclis Üyelerimizle iştirak ederek, bire bir bilgilendiriyoruz. Seminerde: TOBB’un Kurumsal Yapısı, iş dünyasına dair faaliyetleri, Türk Dış Politikasının Bugünü ve Geleceği, Türkiye ve Dünya Ekonomisindeki Dönüşüm, TOBB İştiraklerinden KGF, TOBB UYUM, TOBB Tahkim, TTM, TMO LİDAŞ- TURİB ve TOBB MEYBEM’in Misyon ve Vizyonundaki Güncel Bilgiler, Protokol Kuralları, Ekonomide Görünüm, İş Hayatında İletişim, İnsan 2.0 gibi konularda detaylı bilgiler aktarıldı. Türkiye ve dünya ekonomisindeki gelişmeler hakkında bilgilendirmek ve meclis üyelerimizin kendilerine çeşitli yönetim becerileri kazandırmak amacıyla 2014 yılından bu yana düzenlenen seminerin amacına ulaştığını söyleyebilirim.

  

Ticaret ve Sanayi Odaları Meclis Üyelerinin; evlerinden ve arkadaşlarından fedakârlık ederek, o ilçenin veya ilin kalkınmasında çok önemli bir misyon üstlendiği vurgulandı. Yine seminer kapsamında Eski TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK ile ‘Sohbet Toplantısında’ bir araya geldik. Yönetim Kurulumuz ve Meclis Üyelerimizle birlikte bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da üyelerimizden ve işletme sahiplerinden gelen talep ve önerileri çözüme kavuşturmak konusunda çalışma ve iletişimlerimiz devam edecek.

Gerek Meclis Üyelerimizi ve gerekse tüm üyelerimizi programlarımız dahilinde bilgilendirmek ile birlikte TOBB’un faaliyetleri ve misyonunu daha geniş tabanlara tanıtmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Basın Danışmanlığı