BAŞKAN ERCENGİZ'DEN COŞKULU KONGRE KONUŞMASI: CHP, BURDUR'DA İKTİDAR OLACAK!

BAŞKAN ERCENGİZ'DEN COŞKULU KONGRE KONUŞMASI: CHP, BURDUR'DA İKTİDAR OLACAK!

Cumhuriyet Halk Partisi Burdur'da 30 Eylül 2023 Cumartesi günü 38. İl Kongresinde Burdur Belediye Başkanı Ercengiz'in parti üyelerine yaptığı iddialı konuşma ile, kongrede partililere, önümüzdeki yerel seçimlerde Burdur'da iktidar olma sözü vererek büyük bir umut ve heyecanla açılışı yaptı. 
Gerçekleştirilen İl Kongresinde parti üyelerine seslenen Başkan Ercengiz;

“Öncelikle sizleri 2017 yılında Burdur’umuza kazandırdığımız, adına yakışan Cumhuriyet Yaşam Merkezinde ağırlamaktan ve 38. Olağan Genel Kurulumuzu yapmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarının yanı sıra bu ülkenin refahı, adaleti, hukuku, hakkı ve yurttaşın geleceğe güvenle bakabilmesinin teminatı olmasıdır. Biz il genel meclisinde sadece 4 üye ile temsil ediliyoruz. Sadece 2 belediyeyle Burdur’umuzda yönetim anlayışımız ortaya koymaya çalışıyoruz. Yaklaşan yerel seçimlerde mevcudu korumak ve bunun üzerine belde ve ilçe belediyelerimizi kazandırmak için tüm örgüt olarak var gücümüzle çalışmak zorundayız. Hiç zor değil değerli arkadaşlar 2004 yılında çok fazla bir oy farkı ile kaybettiğimiz belediyeyi en erken 10 yılda alabildik. Lütfen bunun farkında olalım, lütfen birbirimizi sokakta eleştirmek yerine gelelim genel kurullarımızda konuşalım. Sosyal medya hesapları üzerinden birbirimize hakaret etmek yerine işin doğrusunu öğrenip, doğrusunu sokakta yurttaşımızı anlatalım.


''CHP, 2014'TE KAZANDIĞI BURDUR BELEDİYESİ ÜZERİNE, EN AZ YARISINDAN DAHA FAZLASINI TÜM İL GENELİNDE KAZANARAK, BURDUR'DA YEREL YÖNETİMDE İKTİDAR OLACAKTIR''

Biz tüm bu olanaksızlıklar rağmen Burdur Belediyesini bugün itibariyle borçsuz hale getirmiş, makine parkını doldurmuş, içinde bulunduğunuz salonla dahil olmak üzere sayısı 10’a yaklaşan yeni tesisi kazandırılmış, çağdaş, laik, Atatürkçü bir kenti yaşatmak ve devamını sağlamak için gayret gösteriyoruz. CHP, 2014’te kazandığı Burdur Belediyesi üzerine, en az yarısından daha fazlasını tüm il genelinde kazanarak, Burdur’da yerel yönetiminde iktidar olacaktır. Ben kendi adıma ve tüm parti yöneticileri adına sizlerin huzurunda bir kez daha söz veriyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Yolumuz, bahtımız açık olsun” ifadelerini kullandı.


MELİSA ADINISEVER-HALE PAK