Flaş Haber Yeni

ALİ TARKAN BÜYÜKYÖRÜK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ALİ TARKAN BÜYÜKYÖRÜK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Burdur'da yerel seçim heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Burdur'da 27 Kasım 2023 Pazartesi günü aday adaylığını açıklayan Ali Tarkan Büyükyörük açıklamasında;

"Kısaca kendimden ve ailemden bahsederek konuşmama başlamak istiyorum.Evli ve 2 çocuk babasıyım.

   Eşim Nurvet Büyükyörük Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde akademisyen.

    Küçük oğlum Ata Arda Büyükyörük Yıldız Teknik Üniversitesinde Öğrenci.

   Büyük Oğlum Hulusi Berk BüyükyörükAkdeniz Üniversitesi Tıp FakültesiKardiyoloji Bölümünde İhtisasına devam etmektedir.

   Bende Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümü mezunuyum.Aynı zamanda A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanıyım.

   Çeyrek asırı geçen siyasi hayatımda; Lise yıllarımda Gençlik Kolları, sonrasında  İl Yönetim Kurulu üyeliği ve Merkez İlçe Başkanlığı  görevlerini eksiksiz yerine getirerek partime hizmet ettim. 

  Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’inBurdur’da, yurt gezilerinde ve 38. Genel Kurulumuzda yaptığı konuşmalarında tekrar, tekrar vurgulayarak “ Bundan böyle partimizin, Türkiye genelinde aday belirleme yöntemi ön seçimdir. Hiçbir istisna olmaksızın, eş, dost, kardeş, arkadaş ayrımı yapılmadan, kişiler kayrılmadan adaylarımız belirlenecektir” sözüne istinaden, Bende genel başkanımıza duyduğum güven, inanç ve cesaretle, Burdur Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum.

  Bir Burdurlu olarak bu güne kadar yüzümün akıyla başardığım spor, siyasi, sosyal, gerekse ticari tüm çalışmalarımda, vicdani, kültürel ve etik değerlere ne kadar bağlı ve saygılı davrandığım herkes tarafından bilinmektedir. Bundan böyle de aynı hassasiyetle  BurdurBelediye Başkanlığı görevini desürdüreceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.     Bu duygu ve düşünceler ile bugüne kadar şehrimize hizmet vermiş bütün belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerine ve belediye çalışanlarına huzurlarınızda teşekkür ederim.

  Aday adayları arasındaki demokratik yarışı yönetecek olan partimizin tüm yetkililerine ve siz katılımcılara da ayrıca teşekkür ederim.

  Kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olacağı bu yarışta tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar dilerim.  Hepimizin yolu açık olsun." ifadelerine yer verdi.


Melisa Adınısever- H.Nesibe Solak